FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tibor îi ţine pe jar » Selymes nu a ajuns încă la un acord financiar cu Dinamo

În această primăvară, la cîrma lui Dinamo II, Selymes a
În această primăvară, la cîrma lui Dinamo II, Selymes a "reușit" să retrogradeze în Liga a 3-a

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 03 iunie 2013 20:54

Selymes şi impresara lui, Anamaria Prodan, au negociat ieri cu şefii dinamovişti, a rămas ca părţile să se mai întîlnească azi, întrucît nu au ajuns la un acord financiar. ”Cîinii” mai tratează şi cu Ionuţ Badea, şi cu Sabău.

Ceea ce părea rezolvat s-a dovedit mai greu de rezolvat decît se anticipa. Tibor Selymes, reprezentat la negocieri de către agentul Anamaria Prodan, n-a ajuns ieri la un acord cu Ionuţ Negoiţă şi cu Constantin Anghelache. "Mai discutăm marţi", a spus soţia lui Reghe, în timp ce tehnicianul a comentat: "Eu vreau Dinamo, mai sînt detalii de pus la punct, o să vedem, sper să se rezolve".

Pe scurt: roş-albii i-au oferit antrenorului de 43 de ani un contract lunar de 3.000 de euro, iar Anamaria a solicitat "un salariu decent". Surse autorizate susţin că Selymes a cerut 6.000 de euro pe lună, plus angajarea unui preparator fizic din străinătate, ce-ar însemna circa 60.000 de euro pe an pentru respectivul!

Şi Negoiţă joacă tare
Negocierile finale cu Tibor vor fi astăzi. Între timp, conducătorii lui Dinamo au continuat convorbirile cu alţi doi tehnicieni, Ionuţ Badea şi Ioan Ovidiu Sabău. Doar că amîndoi au solicitări financiare mult mai mari. Fiecare solicită între 10.000 şi 15.000 de euro pe lună pentru ei şi staff-ul lor tehnic. Plus o altă sumă, semnificativă, pentru un preparator fizic

Negoiţă a declarat aseară la Fanatik Show că nu se grăbeşte: "Nu e nici un stres, pînă vineri rezolvăm chestiunea. Sînt discuţii serioase, analizăm cum gîndesc antrenorii, avem mulţi buni pe listă. Nu e obligatoriu să fie Selymes! Obiectivul în următorul an va fi reconstrucţia echipei".

"Mai negociem, mai discutăm, ne sedimentăm gîndurile. Şi vom decide noi, acum sîntem într-un proces de evaluare" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"Dinamo este şi va fi mereu un brand în fotbalul românesc. E trist ca un astfel de club să nu fie în Europa. Sezonul trecut, pregătirea fizică a făcut diferenţa între Steaua şi Dinamo" (Tibor Selymes, antrenor Dinamo II)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
vasy86le
vasy86le  •  05 Iunie 2013, 08:35

Sper sa nu ajunga la nici o lintelegere cu selymes asta, vreau sa vad la Dinamo un antrenor care a facut ceva, sa mai avem sperante ca Dinamo isi va reveni, asa cu asta, nu cred ca prindem nici primele 10 locuri,si sa vezi atunci cum nu mai vin fanii la stadion, si ne intoarcem iar de unde am plecat.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Iunie 2013, 20:39

Zicea Selymes ceva de conditia fizica precara....nu mi s-aparut ca Dinamo II zburda pe teren !

trespaser
trespaser  •  04 Iunie 2013, 15:32

Petre Grigoras este singura optiune sanatoasa pentru clubul Dinamo, auzise cineva de Panduri pana sa fie pus pe picioare acesta de catre Grigoras.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează