FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tineret, mîndria ”cîinilor” » După atacantul Fabian Himcinschi, Dinamo e aproape de a transfera încă un jucător U21

Cătălin Ștefănescu este considerat un tînăr de mare viitor în Liga 1
Cătălin Ștefănescu este considerat un tînăr de mare viitor în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 00:00

Cătălin Ștefănescu, mijlocașul central al Ceahlăului, vrea să devină liber, după care să semneze cu trupa din Ștefan cel Mare.

Dinamo speră să-l legitimeze cît mai repede pe mijlocașul central al nemțenilor, Cătălin Ștefănescu, care-și dorește să devină liber de contract în următoarele zile.

Roș-albii caută să aducă la club cît mai mulți tineri, români, de aceea l-au monitorizat de mai multă vreme pe internațional de tineret. Ștefănescu este de acord cu ceea ce-i oferă bucureștenii, se speră ca el să vină cît mai curînd sub comanda lui Rednic.

Mijlocașul n-a fost singurul jucător al Ceahlăului dorit în Ștefan cel Mare. După ce Andrei Marc a ajuns "cîine" în iarnă, dinamoviștii l-au mai avut în vizor și pe căpitanul moldovenilor, Vlad Achim, 26 de ani, care a punctat de 6 ori în 20 de meciuri.

Doar că roș-albii n-au continuat negocierile pentru transfer, iar fotbalistul n-a mai așteptat vreun răspuns și-a ajuns deja la un acord cu Viitorul lui Hagi. Urmează să se parafeze actele în curînd.

2 goluriîn 29 de meciuri a marcat Ștefănescu pentru nemțeni în sezonul recent încheiat

Laban, tentat de Cipru

O nouă problemă pentru Dinamo în tentativa de a-l achiziționa pe Vincent Laban. Fotbalistul de 30 de ani a încheiat acordul cu Astra și e în discuții cu mai multe cluburi. Doar că mijlocașul nu este unul ieftin, a avut salariu de 14.000 de euro pe lună la Giurgiu! Și Astra i-a făcut o propunere de prelungire francezo-cipriotului, însă Laban pare tentat de o revenire în Cipru. E dorit atît de Anorthosis, echipa la care evolua între 2007 şi 2013, precum și de AEK Larnaca, ambele formații vizînd titlul la anul.

Continuă cu Nike

Cu toate că au fost în discuții să aibă din această vară un nou sponsor tehnic, mai ales că s-au purtat discuții cu cei de la Joma și de la Puma, dinamoviștii vor continua încă un sezon cu Nike, cu care au un parteneriat din 2006. Compania a transmis că va furniza în curînd noul echipament cu care roș-albii vor evolua în proximul sezon.

Veselovsky vrea să fie "cîine"

Robert Veselovsky, 29 de ani, ar dori să continue în România, însă așteaptă 6 salarii restante de la U Cluj. Ardelenii i-au propus să renunțe la suma respectivă și poate deveni liber de contract.

"Agentul meu a avut discuții cu mai multe cluburi, unul dintre acestea este Dinamo. Dar mai sînt și altele, vom vedea cît de serioase sînt. E o singură echipă pe care aș refuza-o, pe CFR. Îi respect pe cei de acolo, însă nu ar fi o opțiune pentru mine. Asta din respect pentru Universitatea", a spus slovacul pentru actualdecluj.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  09 Iunie 2015, 18:22
Postat de khal_37 pe 09 Iunie 2015, 17:53

Marea echipa insolventa vrea sa aduca numai tineri romani...din judeteana. Acest tanar de 21 de ani nu o sa ajunga niciodata la fcdb...***

de ce mai *** ??? i-a zi, pentru ca il va lua mareata *** nuh ???????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  09 Iunie 2015, 17:53

Marea echipa insolventa vrea sa aduca numai tineri romani...din judeteana. Acest tanar de 21 de ani nu o sa ajunga niciodata la fcdb...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  09 Iunie 2015, 13:40
Postat de reddogsv pe 09 Iunie 2015, 09:53

Salutare! Care stie când se va trage la sorti programul pentru urmatorul campionat? Ms anticipat

Pai eu stiu ca cu o saptamana inainte sa inceapa campionatu, campionatu incepe pe 11 iulie ( cel mai devreme dintre toate campionatele) deci undeva in intervalul 1-8 iulie cam asa !!! Oricum o sa anunte gazetarii astea fara probleme :D :D :D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează