FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Țintele lui Gigi Becali din această vară + de ce a picat transferul lui Junior Morais: „Le-am zis că nu mă cheamă «Prostul»”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 11:18

Gigi Becali speră în continuare să-l transfere pe Ianis Hagi (20 de ani) de la Viitorul și spune că FCSB mai are nevoie de un atacant în această vară.

„Nu vreau să-i crească cota lui Ianis Hagi, că vreau să-l iau eu. Am încercat să-l transfer, dar nu cred că se poate. Cu Croația n-a jucat foarte bine, dar cu Anglia și Franța se va vedea valoarea lui.

Nu-l dă Gică la Ajax. Eu cred că Ianis e jucător de club mai mare decât Ajax. Noi avem nevoie acum de un atacant în stânga sau un vârf de careu”, a spus Gigi Becali la Pro X.

a picat transferul lui morais

Patronul FCSB a dezvăluit că transferul lui Junior Morais (32 de ani) la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a căzut.

„Pentru Morais am cerut 700.000 de euro și ei au zis că-mi dau 300.000. Le-am zis că nu mă cheamă «Prostul», mă numesc Becali. Păi, ei au venit din liga a doua turcă și eu joc în cupele europene și vor să-mi dea banii ăștia? N-are cine să mai plece de la mine la ora asta. Acum mă interesează performanța. Dar performanța o fac dacă fac bani”, a adăugat Becali.

„Andrei Vlad va apăra chiar dacă greșește. Trebuie să-i dăm încredere. Dacă vrem să facem bani, trebuie să riscăm” Gigi Becali

Citește și:

Gigi Becali dezvăluie cum i-a ratat pe Tudor Băluță și Alexandru Cicâldău: „M-am luat după specialiști!” Decizie radicală luată de patronul FCSB + a făcut o ofertă în direct

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
mosvasile
mosvasile  •  20 Iunie 2019, 16:30

Aoleo!Cica:"Andrei Vlad va apara chiar daca greseste!Daca vrem sa facem bani,trebuie sa riscam"!Cum s-ar traduce asta?Ca "finu'Mirel" trebuie sa-l bage cu Anglia?

141082276788178
Adi Luci Mitrea  •  20 Iunie 2019, 16:13
Postat de tinn_2 pe 20 Iunie 2019, 13:26

mai bine asa decat sa te umileasca dudelangii

FCSB este sinonim cu nonvaloare, prostie si incompetenta.

tinn_2
tinn_2  •  20 Iunie 2019, 13:30
Postat de steaua_clinceni pe 20 Iunie 2019, 12:30

tu esti destept ???? ce argumente ai ???? poti sa-mi speli si mie parbrizul la masina ???

ioteeee, acum saracu se da ca are masina. de barbierit :)))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează