FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - INTER 2-1

Titlul Clujului e contestat de rivale: "Campioana cu meciuri trucate!" :X

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Rivalele contestă titlul cîştigat de CFR şi îi acuză pe ardeleni că au apelat la procedee ilegale ca să-şi asigure triumful.

Cînd Clujul sărbătorea al doilea titlu din ultimii trei ani, adversarele CFR-ului ţipau toate odată, ca să acuze campioana că a aranjat ultima etapă, contra lui Internaţional (2-1). Gigi Becali: "100 la sută jucătorii de la Curtea de Argeş s-au dat la o parte! Mie mi-e frică să fac ce au făcut cei de la CFR. Probabil că Viera şi Emmanouel Kone, fotbaliştii împrumutaţi de ei la Inter, au promisiunea că li se vor mări salariile cu cîte 50.000 de euro în vara asta, cînd amîndoi revin la Cluj!".

Stelistul a mers mai departe şi a incriminat încă două partide ale vişiniilor: "CFR - Alba Iulia a fost, de asemenea, trucat. Iar la Craiova, ardelenii au marcat toate cele trei goluri pe zona centrală, ceea ce spune multe. Ei n-au rezolvat jocul cu Universitatea la pauză, să ştiţi, s-au "descurcat" cu cîteva zile înainte!".

Nici Adrian Porumboiu, care a evitat, de-a lungul acestui sezon, s-o critice pe CFR, n-a mai rezistat: "Viera, de la Internaţional, e sub contract cu Clujul şi prestaţia lui din meciul de sîmbătă nu-i face cinste campioanei! Uitaţi-vă la toate evoluţiile lui Viera din acest retur şi vedeţi dacă a mai făcut vreodată asemenea gafe!". Şi Timişoara a atacat prin Marian Iancu: "E posibil nici să nu cîştig vreun trofeu de acum încolo, dat tot n-o să procedez precum clujenii! CFR şi Internaţional au arătat precum Tarzan şi Jane!".


"Bucureştenii sînt pe locurile 5,6,7, aşa că le înţeleg frustrarea. Iar lui Iancu îi transmit că e jenant să nu cîştigi nimic, absolut nici un trofeu!"

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
 •  17 Mai 2010, 14:20

Daca Dinamo nu are atata bun simt nici macar cu Steaua sa joace pe bune atunci ce ar mai ramane din echipa asta... CFR-u nu ar fi pierdut titlu pt ca Dinamo nu ar fi batut Steaua, l-ar fi pierdut pt ca in Ghencea au fost furati pe fata(2 penalty remeber), pt ca Steaua a luat 3p la Rapid pe o bricheta si pt ca au pierdut cu Pandurii si altii.. Deci voi nu ati dat nici un titlu nimanui, ati jucat fotbal si atat si ati luat 3p. Grow up KID ..

 •  17 Mai 2010, 13:59
Postat de pe 17 Mai 2010, 11:18

sundance tu continui sa o dai in penibil cu "Dinamo a batut Steaua pt CFR". La fel si Iancu a declarat ca ii pare rau ca a jucat corect cu Steaua cand a castigat CFR campionatul. Cu aceste declaratii se vede cat de curat este fotbalul romanesc.

Pai si ce sa-ti fac eu tie daca asa e !!! Sau tu crezi altceva ? Dinamo nu a cistigat nimic de pe urma victoriei contra Stelei..as fi putut zice, decit respect dar din pacate nu luam decit jigniri si chiar in.juraturi de la fanii cfr-ului !!! Atunci acestia ne-au iubit...dupa numai 24 de ore ne-a urit !!! Interesu poarta fesul !!

 •  17 Mai 2010, 13:33

SA VA INTRE BINE LA CAP CA IN TARA VOASTRA UNGURII FAC LEGEA!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează