FOTBAL  »  LIGA 1  »  UTA ARAD

Titular!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2007 00:00

Dat afara de "Fiara", Pascovici a fost readus in lot de " Magiun" si este anuntat in formula de start cu Farul. In august, fundasul Cosmin Pascovici (29 de ani) a fost pus pe liber, fara multe explicatii. "Nu mai intra in planurile mele, sa-si caute echipa", a anuntat sec Marius Lacatus.

La citeva zile dupa sosire, noul tehnician al aradenilor, Marin Barbu, a facut o mutare surprinzatoare, reactivindu-l pe Pascovici si asigurindu-i un loc in prima echipa. "Nu-i un jucator terminat", a afirmat "Magiun". "Speram si eu sa fiu rechemat. Dar a trebuit sa astept schimbarea antrenorului. Nu mai aveam nici o sansa cu Lacatus", a declarat ieri Cosmin Pascovici.

El se intoarce ca adversar la Constanta, echipa cu care s-a aflat in tratative in acesta vara. Pascovici a mai lucrat cu Marin Barbu la Poli Iasi. "Am facut un cantonament cu dinsul la Iasi. Apoi, trebuia sa ne intilnim la Petrolul, dar am fost transferat la o zi dupa sosirea lui Marin Barbu", a povestit jucatorul, care nu a bifat nici un meci in actualul sezon.

80.000 de euro pe an
Cosmin Pascovici a fost adus la UTA in iarna, de la Dinamo, semnind un contract pe trei ani cu un salariu de 80.000 de euro pe sezon. Initial a fost folosit mijlocas stinga, apoi Laca l-a retras pe linia de fund, unde, insa, a intrat in concurenta cu Simao, unul dintre favoritii lui Laca, si cu Vasiljevici. Din vara a mai fost adus un fundas stinga, Vasiie. "Am destui oameni pe post, nu e loc de Pascovici", a declarat "Fiara".

Repozitionat
"Magiun" i-a gasit rapid loc in echipa lui Pascovici, utilizindu-l ca fundas central stinga, in noul sistem, cu trei aparatori si 5 mijlocasi. Simao si Vasiljevici se bat pentru postul de mijlocas de banda stinga, iar concurentul lui Pascovici va fi Vasiie. "Sper sa nu dezamagesc. De altfel, nu am facut-o nici in partidele in care am jucat, in sezonul trecut. Vrem sa venim cu 3 puncte de la Constanta", a spus juctorul.

Vrea sa revina!

Desi a declarat ca a terminat-o cu fotbalul, presedintele Nicolae Bara a facut ieri un anunt surprinzator. "Nu stiu daca pe domnul Sandu Ion il vor tine balamalele. Va pleca pe cale naturala de la UTA si atunci ma voi intoarce. Indiferent in ce situatie se va afla echipa! De abia astept sa revin", a spus Bara.

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali a PLÂNS în hohote. Ce s-a întâmplat în fața a mii de oameni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează