FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV CRAIOVA. Reghecampf a pierdut un fotbalist esențial! S-a accidentat din nou

Lyes Houri a suferit o leziune musculară// Foto: Imago
Lyes Houri a suferit o leziune musculară// Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 13:51 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 15:00

Jucător esențial pentru Laurențiu Reghecampf, Lyes Houri (25 de ani) a suferit o leziune musculară la antrenament. Găman, la rându-i, e incert și pentru meciul de sâmbătă, de la Voluntari.

Împrumutat în septembrie, de la MOL Fehervar, francezul a devenit un jucător important pentru Universitatea Craiova, la mijlocul terenului. Printre artizanii seriei de 5 victorii consecutive în campionat reușite de olteni între 27 septembrie și 30 octombrie, Houri s-a accidentat după 0-1 cu Farul și s-a speculat atunci că ar fi suferit o ruptură musculară. 

Staff-ul medical al oltenilor a reușit să-l pună pe picioare în mai puțin de 3 săptămâni, astfel că, grație pauzei dedicate echipei naționale, n-a „sărit” decât duelul cu FC Argeș (2-3). 

Semn rău pentru Craiova lui Rotaru » De ce oltenii au pierdut deja „trenul” titlului
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Semn rău pentru Craiova lui Rotaru » De ce oltenii au pierdut deja „trenul” titlului

Pierde sigur două meciuri 

Reghe l-a introdus la pauză cu FCSB (2-3), apoi l-a folosit 90 de minute cu Filiașul (3-0). Numai că, la antrenamentul de duminica trecută, Houri s-a accidentat din nou. Tot o leziune musculară. 

A ratat meciul de luni, de la Botoșani (2-2), iar potrivit informațiilor Gazetei, deși nu e ceva grav, mijlocașul în vârstă de 25 de ani va mai sta în jurul a două săptămâni, de acum încolo. Pierde sigur confruntările cu FC Voluntari, de sâmbătă, și cu UTA, din 14 decembrie, dar există o mică șansă de a fi recuperat pentru duelul cu Gaz Metan (18 decembrie). 

Afecțiune complexă 

Valerică Găman, cea mai bună achiziție operată de juveți în vară, era așteptat să revină cu FC Botoșani, în urma unei accidentări suferite în finalul meciului cu Farul. O afecțiune complexă, ce a implicat nu doar o contuzie, ci și probleme musculare și ligamentare, la gambă și la gleznă, după ce portarul Aioani i-a plonjat pe picior. 

Însă Reghe, prudent, a decis să nu-l forțeze. Fundașul de 32 de ani nu e încă „sută la sută” și sunt semne de întrebare în privința disponibilității lui inclusiv pentru confruntarea de la Voluntari.

100.000 € a plătitUniversitatea pentru împrumutul lui Houri de la MOL Fehervar. Dar are opțiune de transfer definitiv, vara viitoare, contra sumei de 600.000 €

14.000 de euro lunare salariul lui Houri la Craiova. Dacă finanțatorul Mihai Rotaru îl cumpără, sezonul viitor, mijlocașul va câștiga 15.000 € pe lună

Am zis de când l-am văzut pe Houri că e marele nostru câștig din perioada de transferuri, are caracter și este un sportiv complet. Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria, Gică Hagi mi-a zis întotdeauna: «Băi Mihaie, trebuia să-l iei!». A venit acum și suntem fericiți. Cu siguranță îl achiziționăm definitiv. 

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova

Citește și:

Semn rău pentru Craiova lui Rotaru » De ce oltenii au pierdut deja „trenul” titlului

Raed Arafat a anunțat relaxarea restricțiilor pe teritoriul României! Ce se întâmplă cu evenimentele sportive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  08 Decembrie 2021, 15:19

Chiar am remarcat că în meciul cu Farul, Houri a fost faultat de multe ori dar arbitrul Chivulete ”nu a fost impresionat”. Care va să zică, un arbitraj modern... doar cu unii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează