FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR - FCSB 0-0

Toate tunurile pe Alibec! Dinu, Dumitrescu și Crăciunescu s-au luat de atacant după meciul cu CFR

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 08:27

Denis Alibec a avut o evoluție slabă cu CFR, 0-0, iar după ce a fost schimbat a lovit cu piciorul mai mult sticle de apă. Apoi, a plecat către vestiare.

După meci, căpitanul celor de la FCSB a fost aspru criticat pentru atitudinea lui de către Cornel Dinu.

"Alibec n-a făcut absolut nimic în meciul ăsta. Ce voia să-i facă antrenorul? L-a schimbat pentru că n-a făcut nimic. Ei și-au ciocnit mâinile așa, nici măcar nu s-au uitat ochi în ochi, cum trebuia să facă doi oameni care se respectă", a spus Cornel Dinu la TV Dolce Sport.

Ilie Dumitrescu și fostul arbitru Ion Crăciunescu l-au taxat și ei pe Alibec pentru joc și pentru cum a reacționat în momentul schimbării.

"Cum să-mi placă Alibec? Nu mi s-a părut deloc să fie la nivelul pe care l-a arătat în restul meciurilor. Degeaba îmi spune mie Reghecampf că i-a plăcut, nu a făcut ceea ce trebuia să arate un atacant de valoarea lui", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

"Alibec este un jucător foarte urmărit. La meciul aceasta, sigur au fost mulți scouteri. El trebuie să se controleze și să nu aibă astfel de ieșiri. Sper să înceteze cu asemenea gesturi. Pot avea urmări. Suferi când faci așa.

În plus, și-a pus și antrenorul într-o poziție delicată. El nu a jucat bine cu CFR și nu a avut nicio realizare. Nu doar că nu a marcat, dar nu a avut nicio reușită", a adăugat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (5)
standart
standart  •  18 Aprilie 2017, 13:09

Ar fi interesanta o statistica care sa ne arate de cate ori a fost faultat Alibec in fiecare meci de cand a venit la Steaua.

1821432984793746
Cojocaru Adrian  •  18 Aprilie 2017, 12:49

Fratilor degeraba ai talent cu caru daca nu ai putin respect si atitudinea ta este zero dar asta ia permis mascariciul deSumudica la Astra si Becali trebuie sa ia masuri caci gesturi din astea nu fac bine nici echipei si nici fotbalui

ovialex23
ovialex23  •  18 Aprilie 2017, 12:19

Am vazut meciul Middlesbrough-Arsenal iar cind Alexis Sanchez a fost schimbat, acesta s-a asezat frumos pe scaun fara sa gesticuleze ceva. Si totusi, intre A. Sanchez si Alibec este o mare diferenta. Asta arata gradul de profesionalism al fiecaruia. Lectie pentru intreg fotbalul rominesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează