FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Toate tunurile pe MM » APS face plîngere împotriva managerului Stelei la FIFA, UEFA, FRF şi LPF

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 16:23

După cei de la ActiveWatch, a venit rîndul celor de la APS (Asociaţia Presei Sportive din România) să anunţe că vor face plîngere împotriva managerului general al Stelei, Mihai Stoica.

"Asociaţia Presei Sportive din România a aflat cu regret despre evenimentele petrecute aseară la Skopje, în Macedonia, la antrenamentul oficial al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, cînd jurnaliştii cotidianului Pro Sport şi cei ai postului TV Sport.ro au fost agresaţi de Mihai Stoica, managerul general al grupării din Ghencea.

APSR observă că reacţia oficialului stelist, care nu se află la primul derapaj de acest fel, este cu totul nejustificată si trebuie sanctionată cu asprime.

În ultima vreme, FC Steaua Bucureşti, prin cîţiva oficiali ai săi, a obstrucţionat mai mulţi jurnalişti, care nu încercau decît să-şi facă meseria. Acreditări de presă ridicate, ameninţări, iar acum agresiuni fizice, acestea sînt ingredientele cu care cei de la FC Steaua cred că îşi pot crea o imagine de club european.

Asociatia Presei Sportive condamnă evenimentele regretabile de la Skopje si isi rezervă dreptul de a sesiza oficial UEFA şi FIFA, avînd speranta ca măsurile să nu întîrzie.

De asemenea, APSR va trimite o sesizare scrisă Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste, denunţînd ultimele acţiuni ale FC Steaua împotriva jurnaliştilor sportivi, fie că sînt sau nu membri ai Asociaţiei Presei Sportive din România. CONSILIUL APSR", este comunicatul emis astăzi de APS.

Citeşte şi:  MM o duce pe Steaua din nou pe masa celor de la UEFA » ActiveWatch: "Comportament huliganic în relaţia cu presa"

MM, criticat dur pentru incidentul din Macedonia: "E de o perversitate fără limite, Reghe să se delimiteze de personajul ăsta"

FOTO Presa din Macedonia taxează decizia Stelei de a închide antrenamentul: "Liverpool, Lazio şi Roma ne-au respectat"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
salaaurel
salaaurel  •  24 Iulie 2013, 15:05

Sa fie acționar in judecată ca persoana fizica sa nu fie afectat clubul Steaua in nici un fel ,pentru ca va fi vai de voi ziaristi de trei lulele ,cancanisti libidinosi.

mihai_09
mihai_09  •  24 Iulie 2013, 10:50

Poate sa faca plangeri si la Basescu caci nu-i opreste nimeni.

red77
red77  •  24 Iulie 2013, 07:38

cica reportera ar fi vrut sa depunda plangere pentru hartuire sexuala ! insa nu ar fi fost credibila ! "baieteii" stiu de ce ! daia isi baga domn mimi in reporter !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează