INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

MM o duce pe Steaua din nou pe masa celor de la UEFA » ActiveWatch: "Comportament huliganic în relaţia cu presa"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 16:23

Agenţia de Monitorizare a Presei ActiveWatch a anunţat azi printr-un comunicat postat pe site-ul instituţiei, că va sesiza UEFA cu privire la comportamentul managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, care, împreună cu doi bodyguarzi, a agresat o echipă a ProTv în Macedonia.

"ActiveWatch va sesiza UEFA cu privire la comportamentul banditesc al reprezentanţilor Steaua şi cere solidaritate din partea colegilor de breaslă ai jurnaliştilor agresaţi şi intimidaţi de oficialii Steaua.

De asemenea, ActiveWatch face încă un apel la conducerea clubului Steaua să respecte blazonul clubului pe care îl reprezintă, printr-un comportament civilizat şi deschis în relaţia cu presa, mai ales că majoritatea veniturilor clubului provin din drepturile de televizare", se arată în comunicatul citat.

Totodată, ActiveWatch condamnă public comportamentul "huliganic în relaţia cu presa al lui Mihai (Meme) Stoica, managerul clubului de fotbal Steaua, precum şi al ofiţerului de presă al echipei, Cătălin Făinişi, şi al unor bodyguarzi ai acestora".

Potrivit ActiveWatch incidentul din Macedonia se înscrie într-o lungă serie de intimidări, hărţuiri, jigniri şi agresiuni ale oficialilor clubului Steaua faţă de reprezentanţii presei, cărora le este împiedicat adeseori şi accesul la acţiunile echipei.

"De cele mai multe ori, aceste abuzuri au venit ca reacţie la modul (critic) în care jurnaliştii au relatat despre comportamentul celor care conduc clubul", se precizează în comunicat.

ActiveWatch Agenţia de Monitorizare a Presei este o organizaţie de drepturile omului care militează pentru comunicarea liberă în interes public.

Sursa: Mediafax

Citeşte şi:

MM, criticat dur pentru incidentul din Macedonia: "E de o perversitate fără limite, Reghe să se delimiteze de personajul ăsta"

FOTO Presa din Macedonia taxează decizia Stelei de a închide antrenamentul: "Liverpool, Lazio şi Roma ne-au respectat"

Toate tunurile pe MM » APS face plîngere împotriva managerului Stelei la FIFA, UEFA, FRF şi LPF


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (219)
panion44
panion44  •  24 Iulie 2013, 23:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

te uiti la meciurile lui dinamo din europa?

panion44
panion44  •  24 Iulie 2013, 22:17
Postat de badeadorian pe 23 Iulie 2013, 16:12

Si pe urma a vandut telefonul sa isi cumpere o cinzeaca !!! :))) ce treaba are marinelul cu tembelul ? Daca "hagentia" aia nu a luat "altitudine" atunci , acum trebuie sa il premieze pe MM pentru golanismele lui ?

nu era acelasi caz ca si acum..doar ca era vorba de un presedinte...ti se pare ca mm ar fi mai important ca un presedinte?cazul acela a fost mult mai grav..dar aceasta agentie nu s-a sesizat atunci..oare de ce?raspunsul e ptr ca sunt basisti...

panion44
panion44  •  24 Iulie 2013, 22:07
Postat de alpin pe 23 Iulie 2013, 15:59

Sa speram ca UEFA va respecta propriile regulamente si va scapa Europa de Ciuma Blatista, membra activa a mafiei dopajului si pariurilor ilegale!

tot idiot ramas...inca nu ti-ai pus latul...?

Vezi toate comentariile (219)
Comentează