FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Toja: "Toţi adversarii dau totul împotriva noastră, ne este foarte greu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Columbianul Juan Carlos Toja este convins că roş-albaştrii nu vor avea o misiune uşoară la Tîrgu-Jiu, însă spune că nu ia în calcul decît victoria.

"Cu Pandurii nu este un meci uşor. Fiecare echipă care joacă împotriva noastră o face foarte bine, dă totul pe teren şi ne este foarte greu. Prima repriză va fi închisă, dar în a doua sper să fie mai bine pentru noi.

Nu vrem un egal, vrem cele trei puncte. Următoarele meciuri sînt ca o finală, dar nu doar pentru noi, ci pentru toata lumea", a spus Juan Carlos Toja la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
 •  25 Martie 2010, 09:44

Nu cred ca se chinuie cineva impotriva Steoaiei, noroc ca ii mai ajuta arbitrul din cand in cand cu cate u npenalty inventat, in rest stelistii sunt un mare ZERO.Fortza CFR! Un oltean CFRist...

 •  25 Martie 2010, 09:41

vad ca a inceput sa gandeasca romaneste si amatorul asta.stereotipia este preluata de la dinamo...

 •  24 Martie 2010, 18:52

Bai baiatule dar tu cand dai totul contra cuiva?Oricui nu conteaza.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează