FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Plecarea #7 de la Dinamo? Nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Hermannstadt și are bagajele făcute!

Portarul Tomas Mejias ( 31 de ani) este la un pas să plece de la Dinamo +15   FOTO
Portarul Tomas Mejias ( 31 de ani) este la un pas să plece de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 13:55 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 16:40

Portarul Tomas Mejias ( 31 de ani) este la un pas să plece de la Dinamo din cauza datoriilor salariale. Ibericul lasă descoperit un post esențial tocmai înaintea primei etape din 2021.

  • Hermannstadt – Dinamo se joacă miercuri, de la 19:00. Partida e liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport și TV Telekom Sport

În mercato vară/toamnă 2020, Dinamo a acaparat atenția perioadei de transferuri prin mutările în cascadă pe care le făcea. În prezent, clubul „impresionează" prin plecările în masă.

Neplătiți de luni bune, jucătorii iau în calcul să părăsească, unul câte unul, formația din Ștefan cel Mare. Până astăzi plecaseră șase jucători, ieri Gazeta Sporturilor prezentându-vă situația specială cu Aleix Garcia, în care Pablo Cortacero le-a mai tras o țeapă dinamoviștilor. Astăzi, portarul Rene Roman a explicat din Spania, pentru GSP.RO, care este situația sa după ce s-a despărțit de club, dorgaind o negociere cu roș-albii.

Tomas Mejias negociază negociază plecarea de la Dinamo

Surpriza zilei, neplăcută pentru dinamoviști, a fost oferită de portarul titular al „câinilor", Tomas Mejias. Ibericul, împrumutat un sezon de la Middlesbrough, s-a pregătit alături de roș-albi, doar că nu a mai făcut deplasarea spre Mediaș, alături de coechipieri. De fapt, de foștii colegi, fiindcă de azi Mejias ar putea fi istorie pentru Dinamo! Tomas este decis să se despartă de bucureșteni, după ce nu și-a încasat niciun ban de la club din momentul sosirii sale. "

„Poate că se va întâmpla o minune azi și vom primi banii, iar el își va schimba părerea. Dar nu știm dacă să râdem sau să plângem, fiindcă e greu de crezut că se va întâmpla asta", au mărturisit jucătorii. Totuși, Mejias e pregătit să părăsească Dinamo, va negocia despărțirea cu clubul!

10 meciuria jucat Mejias pentru Dinamo în Liga 1

6 fotbaliștis-au despărțit deja de Dinamo: Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba (Moreirense), Alex Gonzalez (Malaga), Borja Valle (Oviedo) și Aleix Garcia

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre Hermannstadt - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Un jucător plecat de la Dinamo, interviu incendiar: „Cortacero ne-a înșelat pe toți, și-a bătut joc! Soția și-a lăsat serviciul să vină la București”

EXCLUSIV Dinamo, gaură în centrul apărării cu Hermannstadt: „Jerry” Gane n-are stoperii principali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
tataika
tataika  •  13 Ianuarie 2021, 06:09

Pregatiti-va de ora 11 dimineata!

creeperno
creeperno  •  12 Ianuarie 2021, 22:44

Sa plece dupa hinojo in taramul portarilor esuati.

cartonasdelagsp
cartonasdelagsp  •  12 Ianuarie 2021, 19:58
Postat de cornelconasu pe 12 Ianuarie 2021, 16:27

Stai cuminte, axează-te pe română !

Și voi pe unde a fost Rapid sau Steaua! Miaos!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează