FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI, AZI 21:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

FOTO Tomislav Gomelt abia a venit la Dinamo, dar atacă: "La derby-ul Steaua voi fi pregătit 100%"

Gomelt îl înlocuieşte la Dinamo pe conaţionalul său Palici, plecat la Şerif Tiraspol Foto: Cristi Preda +11   FOTO
Gomelt îl înlocuieşte la Dinamo pe conaţionalul său Palici, plecat la Şerif Tiraspol Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 22 iulie 2018 09:00

Tomislav Gomelt aşteaptă derby-ul de duminica viitoare, contra lui FCSB pentru debutul în forţă în tricoul "câinilor".

Gomelt este transferul verii pentru Dinamo, cel puţin asta speră "câinii". Fotbalistul de 23 de ani a sosit de 72 de ore în Ştefan cel Mare, a început antrenamentele cu roş-albii, însă sunt şanse reduse ca el să apară pe teren diseară.

Chiar dacă Florin Bratu a dorit să fie enigmatic ieri, la prezentare, şi a spus că se va gândi dacă îl va forţa pe croat din prima etapă. Gomelt a fost cinstit şi a mărturisit că mai are de recuperat din punct de vedere fizic, lipsindu-i pregătirea centralizată cu echipa.

"N-am stat degeaba în vacanţă, m-am antrenat cu instructorul meu de fitness, în câteva zile voi fi la potenţial maxim. Eu sper ca pentru derby-ul cu Steaua să fiu sută la sută. Acum, depinde şi de Mister când va dori să se bazeze pe mine. Nu ştiu dacă pot juca împotriva Voluntariului. Dar cu Steaua da, cred că voi fi pregătit sută la sută", a comentat mijlocaşul de 23 de ani.

"Sunt diferit de Modrici"

Când era junior la Tottenham Hotspur, era considerat un viitor Luka Modrici. Comparaţia cu conaţionalul său, star acum la Real Madrid şi candidat cert la Balonul de Aur, îl măguleşte. "Eu sper să am gena lui de campion. Sunt complet focusat pe pregătire, dar trebuie să recunosc că sunt complet diferit ca stil, ca fizic, faţă de Modrici. Suntem fotbalişti diferiţi. Pot juca în orice sistem de joc, bineînţeles chiar şi în 4-3-3, ca la Dinamo. Joc oriunde la mijloc", a spus Gomelt pentru Gazeta Sporturilor la prima apariţie publică în calitate de fotbalist al roş- albilor.

"Sunt fericit că am devenit "câine". Am văzut în aceste două zile de la sosire o atmosferă foarte bună, jucători de echipă mare. Când am aflat că sunt dorit de Dinamo, m-am gândit să accept repede, ştiam despre ce era vorba"
Tomislav Gomelt, mijlocaş Dinamo

"Gomelt e mijlocaş de picior stâng, cu calitate bună, poate juca pe multe poziţii. Mi l-am dorit foarte mult"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Sunt bucuros că am ajuns la Dinamo, una dintre echipele mari ale campionatului. Vreau să demonstrez că merit să joc la această echipă. Îmi doresc să evoluez mâine şi să obţinem cu Voluntari primele trei puncte ale sezonului"
Sergiu Popovici, fundaș Dinamo

"Avem şi primă de titlu"

Florin Bratu este optimist înaintea startului sezonului. "Suntem precauţi, dar şi încrezători că lucrurile vor funcţiona bine încă din start. Jucătorii au ambiţie şi nu mai vor să treacă prin play-out. Avem şi-o primă de câştigare a campionatului, e normal. În momentul de faţă nu ne gândim la titlu, o luăm pas cu pas. Sunt mulţumit de lot, dar mai pot apărea transferuri. Nefăcând multe schimbări suntem totuşi omogeni, e bine". 

Mesaj pentru FCSB

Mihai Stoica a fost ironic cu dinamoviştii vizavi de faptul că nu vor juca în cupele europene, recomandându-le să nu uite să dea mileurile jos de pe televizor când vor începe meciurile internaţionale. Ionel Dănciulescu a fost tranşant: "Dacă vorbim de miştocăreală ieftină, de ironii, nu intrăm în conflicte, aş prefera să rămânem la fotbal".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  22 Iulie 2018, 18:07

fc5b stie ca nu exista! Conteaza DOAR DINAMO BUCURESTI!!

1603630919884559
Belciug Gigi  •  22 Iulie 2018, 18:07

fc5b e o eroare a naturii!!

1603630919884559
Belciug Gigi  •  22 Iulie 2018, 18:06

fc5b nu exista!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează