FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

U Cluj avea ieri un acord cu Prepeliță, dar lucrurile s-au schimbat în 24 de ore! » Cine e până la urmă înlocuitorul lui Sabău

Toni Petrea va fi noul antrenor al Universității Cluj
Toni Petrea va fi noul antrenor al Universității Cluj

Articol de , , - Publicat marti, 06 iunie 2023 12:31 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 13:41

U Cluj l-a ales pe Anton Petrea (48 de ani), fostul „principal” de la FCSB și Chindia Târgoviște, drept noul antrenor al echipei. Totul s-a schimbat în ultimele ore. „Șepcile” bătuseră palma cu Andrei Prepeliță (37 de ani), însă FRF le-a transmis că riscă sancțiuni dacă îl pun „principal”. 

Anton Petrea va semna un contract valabil pe două sezoane cu gruparea clujeană,

CFR Cluj, o afacere italiană? Ultimii doi antrenori intrați în cursa pentru înlocuirea lui Dan Petrescu
CFR CLUJ
CFR Cluj, o afacere italiană? Ultimii doi antrenori intrați în cursa pentru înlocuirea lui Dan Petrescu

Anton Petrea, noul antrenor al Universității Cluj

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Anton Petrea va avea un salariu lunar de aproximativ 8.000 de euro la Universitatea Cluj. Acesta va avea ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile 7-9 în clasamentul Superligii. 

Anton Petrea va colabora la Universitatea Cluj cu doi foști elevi de la Chindia Târgoviște: atacantul Daniel Popa (27 de ani) și mijlocașul Doru Popadiuc (28 de ani), fotbaliști care au plecat de la echipa dâmbovițeană după retrogradarea formației în Liga 2. 

Luni, Andrei Prepeliță era în pole position să devină noul antrenor al lui U Cluj

Situația stătea cu totul diferit în decursul zilei de luni, când principalul favorit să preia banca tehnică a Universității Cluj era Andrei Prepeliță (37 de ani), fostul antrenor al celor de la FC Argeș. 

Prepeliță era în proporție de 99% noul antrenor al grupării ardelene, dar totul a fost dat peste cap după ce oficialii lui U Cluj s-au interesat la FRF dacă e în regulă să-l numească pe Prepeliță tehnician, întrucât acesta nu deține decât licența A, pe care o au numai antrenorii secunzi. 

În acest caz, Prepeliță ar fi putut avea numai câteva intervenții în timpul unui meci. Acest lucru nu le-a convenit conducătorilor Universității Cluj, chiar dacă Prepeliță se oferise chiar să-și plătească amenzile pe care clubul urma să le primească de la Federație fiindcă ar fi pus pe bancă un antrenor fără licență PRO.

Citește și: 

Un fost portar la Watford dă probe în Liga 1 ca mijlocaș » Antrenorul testează și jucători trecuți pe la Fiorentina și Stuttgart

Liviu Ciobotariu este noul antrenor al lui Sepsi: „Joi îl prezentăm”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  07 Iunie 2023, 08:19

Să-l pui antrenor exact pe retrogradatul ăsta, afacere, nu glumă...

freddy
freddy  •  06 Iunie 2023, 22:29

Ăștia din Ardeal sunt mai înceți. La ei încă nu a ajuns știrea ca Chindia a retrogradat cu băiatul asta. Ei sunt la perioada aia în care a avut vreo 5 meciuri fără înfrângere la Târgoviște. Când o sa se trezească, o sa îl schimbe. Nu-i dau 10 etape.

Violinfirect
Violinfirect  •  06 Iunie 2023, 21:58

Nici Petrea nu e antrenor dar nici Prepeliță nu e antrenor .Trebuia adus Mircea Cojocaru

Vezi toate comentariile (14)
Comentează