FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea, antrenorul profit » Cum aduce 600.000 de euro la FCSB în 4 meciuri!

Toni Petrea l-a făcut pe Gigi Becali să schimbe obiectivul finalului de sezon
Toni Petrea l-a făcut pe Gigi Becali să schimbe obiectivul finalului de sezon

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 15:58 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:13

Cupa României i-a adus FCSB-ului 260.000 €, succesul de la Mediaș a urcat-o în clasament un loc, iar noul obiectiv e clasarea pe locul 3, ceea ce ar însemna în jur de 350.000 € în plus față de poziția pe care a lăsat clubul Bogdan Vintilă.

Schimbarea staff-ului tehnic la FCSB a produs șocul pozitiv pe care îl dorea Gigi Becali. Cuplul Toni Petrea - Thomas Neubert a disputat două partide, pe care le-a câștigat identic, 1-0. Cele două triumfuri, dar și posibilitatea de a termina pe podium în Liga 1 îi va aduce noului A1 o poziție privilegiată în fața patronului. Fiindcă o astfel de variantă ar însemna sporirea veniturilor clubului cu aproape 600.000 de euro!

Petrea a debutat chiar la finala Cupei cu Sepsi. A cucerit trofeul, lucru care se traduce, din perspectivă financiară, în 260.000 de euro, atât cât e recompensa pe care FRF o va acorda câștigătoarei. Apoi, a urmat succesul de la Mediaș, 1-0 împotriva ultimei clasate din Liga 1. Victoria a urcat-o pe FCSB peste Botoșani, la doar două puncte în spatele Astrei, care acum e pe 3.

FCSB are un nou obiectiv

Noul obiectiv e ca echipa să termine pe podium, iar dacă se va atinge acest nivel, atunci, FCSB se va baza pe o sumă, din drepturile TV, mai mare cu de 350.000 de euro față de cât ar fi luat dacă ar fi rămas pe locul 5. Acolo unde a lăsat-o Bogdan Vintilă. În ultimele două runde, FCSB are de jucat pe teren propriu cu CFR și cu Astra.

Dacă o va depăși și pe trupa din Giurgiu, atunci Toni Petrea ar suplimenta încasările clubului cu cel puțin 600.000 de euro. Suma reprezintă o miză importantă chiar și pentru un club de talia FCSB-ului. În următorul sezon, fondul lunar de salarii la clubul lui Becali se situează în jurul a 300.000 de euro

8 aniau trecut de la ultimul sezon în care FCSB a terminat mai jos de primele două locuri, în 2011-2012, stagiune în care antrenori au fost Levi, Ilie Stan și Stoichiță, iar FCSB s-a clasat pe locul 3, după CFR și FC Vaslui

5.000 de euroe salariul lunar pe care Petrea îl are la FCSB, contract pe care l-ar fi avut și la Al Wasl, după ce conducerea clubului din Emirate decisese să-i înjumătățească salariul

Locul 3 s-ar putea decide astăzi

Chiar dacă UEFA a impus ca termen limită pentru anunțarea echipelor participante în cupele europene ziua de 3 august, LPF ar putea să programeze disputa dintre FCSB și Astra pe 4 august. Cum FCSB e deja sigură de participarea în cupele europene, iar Astra nu are licență europeană, confruntarea n-ar mai avea nicio miză privitor la ajungerea în competițiile de pe continent. FCSB va intra în primul tur preliminar din Europa League, care se va disputa într-o singură manșă, pe 27 august, gazda urmând să fie stabilită prin tragere la sorți, care va avea loc pe 10 august.

FCSB a readus vedetele

Așa cum Gazeta a scris de zilele trecute, cei 5 fotbaliști de la FCSB care au primit vacanță după finala Cupei României au revenit la antrenamente și vor fi folosiți în meciul cu CFR, care e programat vineri, pe Arena Națională. Crețu, Ovidiu Popescu, Man, Tănase și Florinel Coman au lipsit la Mediaș, acolo unde au evoluat puștii Pantea, Istrate, Niță, Perianu, Cristi Dumitru.

VIDEO. Toni Petrea, după triumful din finala Cupei României

Citește și alte știri despre FCSB: 

Adrian Petre, sabotat de colegi?! » „L-am văzut făcând asta”

UPDATE FCSB a refuzat să trimită 6 fotbaliști la lotul de tineret! Mutu, forțat să cheme alți jucători

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Iulie 2020, 12:00

Mai terminati odata si cu Petrea asta !! Ce putea da faca intro saptamana la Fcsb ? Munca grea a dus-o Vintila, care de aproape un an de zile s-a ocupat de echipa si a trebuit sa puna in practica toate inventiile aberante ale ciobanului *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  28 Iulie 2020, 19:27
Postat de catalynn pe 28 Iulie 2020, 18:56

Termina măi, s-a stabilit științific că o consecință a faptului ca Pământul e plat FC fcsb e Steaua! De mâine fcsbistii nu vor mai respecta legea gravitației fiind clar aniticonsitutionala, o lege care pe împiedica sa zbori, sa îți îndeplinești visele, o lege care te pune la pământ! :-))))

Degeaba, cska nu-i Steaua

johnwick
johnwick  •  28 Iulie 2020, 19:25
Postat de steaua1986. pe 28 Iulie 2020, 19:01

Mai merge cu birtul, ai clienti?

Merge, ca n-am clienți de-aia ca tine, care cer pe caiet.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează