FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Toni Petrea a revăzut fazele de arbitraj din FCSB - UTA » Concluziile antrenorului

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a revăzut fazele litigioase din victoria cu UTA, scor 2-1.
Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a revăzut fazele litigioase din victoria cu UTA, scor 2-1.

Articol de , - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 13:49 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 13:49

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a revăzut fazele litigioase din victoria cu UTA, scor 2-1. 

Cele două penalty-uri dictate de Marian Barbu în FCSB - UTA au provocat un adevărat cutremur în Liga 1. Criticile atrase l-au făcut inclusiv pe Kyros Vassaras, președintele CCA, să iasă în față și să anunțe o conferință de presă.

Gigi Becali vrea să scape de el, dar e blocat de contract » Salariul imens pe care FCSB trebuie să îl suporte în continuare
FCSB
Gigi Becali vrea să scape de el, dar e blocat de contract » Salariul imens pe care FCSB trebuie să îl suporte în continuare

Toni Petrea a revăzut meciul și admite că la faza loviturii de pedeapsă din minutul 80, mingea ieșise cu întreaga circumferință în afara terenului. 

VIDEO Toni Petrea, despre arbitrajul din FCSB - UTA

„Am revăzut tot meciul cu UTA. Într-adevăr, poate la al doilea penalty, mingea a ieșit. Dar din pozițiile lor, asistentul și centralul nu aveau cum să vadă. Eu consider că am mai avut un penalty înainte de acea fază (n.r. la duelul dintre Octavian Popescu și Miculescu).

Eu vreau să păstrez un echilibru, nu vreau să intru într-o polemică. Nu comentez arbitrajul, chiar dacă suntem dezavantajați sau avantajați. E normal să fie discuții, au fost probleme și la alte jocuri. Sunt discuții care se nasc. Până se implementează sistemul VAR, vor tot exista. 

Încerc să mă pun în situația arbitrilor, e o presiune mare. Nu am încercat să port o conversație cu ei. Nu am avut probleme să fiu ignorat. Probabil și tonul pe care l-am folosit a făcut să nu avem nicio problemă”, a explicat Toni Petrea, într-o conferință de presă. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali dezvăluie că i-a impus 3 fotbaliști lui Edi Iordănescu: „I-am zis de la început!”

Uitat pe bancă la FCSB, Budescu are o propunere din România: „Putem să-l plătim”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  10 Decembrie 2021, 20:04

daca dupa ce revezi faza la tv cu stop cadru cu tot ce ai nevoie nu poti fi concret si folosesti cuvantul POATE spune multe despre locul de munca unde sunteti angajat domnule Petrea - sunteti angajatul ideal - mi ati reamintit de faza in care Hagi sustine ca daca nici asta nu este penalty atunci ma las de fotbal in acelasi conditii vorbind dupa revederea fazei , faza in care contactul se petrecuse in afara careului ....o fi de la tv 6G

legio.sud
legio.sud  •  10 Decembrie 2021, 17:42

Concluzii de , neam prost ‘

legio.sud
legio.sud  •  10 Decembrie 2021, 17:40
Postat de thirteen pe 10 Decembrie 2021, 15:25

Mingea trebuie sa iasa cu toata circumferinta pentru a fi out.Din unghiul din care s-a vazut la TV pare ca este out dar nu avem nici o imagine de pe linia de out sa fie clar.Deci s-ar putea sa nu fi fost out.

thriteen ce vorbești ? *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează