FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce mesaj le-a transmis Toni Petrea fotbaliștilor de la FCSB: „Așa suntem campioni!” + Cu cine ține la Craiova - CFR: „Ne-ar avantaja”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 18:39 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 19:02

Toni Petrea (46 de ani), a susținut o conferință de presă în ziua dinaintea duelului echipei sale cu Sepsi OSK, din etapa 8 a play-off-ului. 

  • Sepsi OSK - FCSB se joacă duminică, 16 mai, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro.

Cu 3 etape înainte de finalul sezonului, FCSB este la mâna ei. Cu 3 victorii, „roș-albaștrii” vor fi campioni, iar Toni Petrea a ținut să sublinieze acest lucru în cadrul conferinței de presă. Antrenorul echipei bucureștene speră că CFR va fi încurcată de Universitatea Craiova în această seară, în meciul de la ora 21:30. 

Toni Petrea: „Dacă batem tot, suntem campioni!”

„Urmează perioada poate cea mai importantă din acest sezon, cu aceste ultime trei jocuri din play-off, dificile, foarte grele, dar pe care dacă vom reuşi să le câştigăm, vom deveni campioni. Suntem încrezători. Am văzut jucătorii dornici, motivaţi şi entuziaşti în antrenamente. Sper ca mâine seară să văd acelaşi lucru în timpul jocului.

Trebuie să ne autodepăşim la jocul de mâine seară, ţinând cont că şi adversarul nostru luptă pentru un obiectiv (n.r. - locul 3). Noi trebuie să venim din urmă, să ne ridicăm la nivelul acestui joc. Trebuie să câştigăm toate cele trei jocuri pentru a fi siguri de titlul de campioană. Sunt importante şi meciurile celorlalte echipe, dar mult mai important este ce facem noi. Dacă batem tot, suntem campioni! Ăsta e mesajul pe care l-am transmis și jucătorilor.

O victorie a Craiovei ne-ar avantaja. Am avut parte și în trecut de rezultate favorabile, dar nu ne-am desprins noi la momentul respectiv. De-asta e mult mai important să câștigăm noi”, a spus Petrea. 

Clasament Liga 2: FCSB, pe locul 2

FCSB a avut viață grea cu Sepsi OSK în acest sezon. „Roș-albaștrii” nu au câștigat niciun meci dintre cele 3 jucate în compania covăsnenilor. În sezonul regulat au remizat de două ori, 1-1 de fiecare dată, iar în turul play-off-ului, Sepsi OSK a câștigat la Giurgiu, scor 2-1.

VIDEO. Totul despre Sepsi OSK - FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

MM Stoica își înțeapă rivala: „CFR Cluj, echipa deceniului? Ar trebui să ne gândim bine”

S-a aflat când revine Florinel Coman! FCSB confirmă: „Așa spune protocolul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Mai 2021, 03:32

Naivitate, numele tau se numeste Toni Petrea! Dupa Academica a urmat Craiova! Traiasca fratia intre echipe! Ia-ti gandul de la un iluzoriu titlu pe care nu-l meritai, dupa cum te-ai (ne)prezentat in meciul cu Clinceni!

aurelianionut
aurelianionut  •  16 Mai 2021, 00:34

Nenea..matale esti sanatos la cap?Intreb si eu asa.Cum naiba au ajuns unii antrenori?Nenea,nu ai carisma..nu te poti impune,esti putin mai mult decat un nimeni...Stai acolo,la echipa aia de doi bani,doar pentru ca iti permite nenea Gigi,atat.Dar sa incepi tu cu discursuri de genul asta...pfff..nu ti-e rusine sa faci pe conducatorul?La interviuri esti praf,n-ai vocabular,iar vocabularul e foarte important...Cum montezi matale pseudo-jucatorii aia daca nici sa vorbesti nu poti?!Si ce le zici,ca orice le-ai zice,vine Gigi si le spune altceva:)))))Si matale te pierzi in ceata..De ce nu recunosti:Da ba,stau aici ca am salariu bun,papica moca..cazare etc..Imi plac banii lu'nea Gigi si gata...te-am respecta mai mult...Da'' ai ales sa te porti ca nea Mihai(puscariasu).

amadeus2021
amadeus2021  •  15 Mai 2021, 22:05

Vel mai mult v ar avantaja o victorie a CFR ului. Poate se plictisește Finantatorul și te lasa sa antrenezi, dle Petrea!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează