FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

CLINCENI - FCSB 0-2. Toni Petrea, cu gândul la Reghecampf după victorie: „De ce să nu lucrez din nou cu el? Înseamnă foarte mult pentru mine”

CLINCENI - FCSB 0-2 FOTO: Cristi Preda
CLINCENI - FCSB 0-2 FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 22:58 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 23:15

FCSB a câștigat pe final meciul cu Academica Clinceni, 2-0, iar antrenorul Toni Petrea a vorbit despre meci și despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină la echipa roș-albastră. 

„A fost o victorie muncită, după un joc echilibrat în prima parte. În repriza a doua ne-am creat mai multe ocazii de gol și e bine că am marcat. Suntem bucuroși de victorie și sper să avem evoluții din ce în ce mai bune. Trebuie ca de la meci la meci să eliminăm aceste greșeli. A fost un meci echilibrat, disputat. Chiar mi-a plăcut. 

Nu am mai vorbit cu Reghecampf sau cu cei din staff de când au plecat din Emirate. Nu știu ce a fost acolo. Am fost cu el foarte mult timp, de ce să nu lucrez din nou cu el? M-a ajutat mult, cred că și eu l-am ajutat. În viață se poate întâmpla orice. Dacă va avea nevoie de mine, vom vedea. El înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că cea mai mare parte din carieră am fost alături de el”, a declarat Toni Petrea la Look Plus.

FOTO. Cele mai tari imagini din Clinceni - FCSB

Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
+25 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Anamaria Prodan, anunț clar despre viitorului lui Reghecampf: „Este în discuții!”

Becali își freacă mâinile! „Perlele” Man și Moruțan l-au salvat cu două execuții geniale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mehighms
mehighms  •  20 Octombrie 2020, 07:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează