FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

VIDEO Toni Petrea dezvăluie ce apreciază cel mai mult la Dan Petrescu: „Asta aș lua de la el. Ați văzut ce s-a întâmplat și în Europa”

Toni Petrea (în dreapta) și Dan Petrescu // foto: Imago Images
Toni Petrea (în dreapta) și Dan Petrescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 11:21 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 12:03

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul de la FCSB, a dezvăluit ce apreciază cel mai mult la Dan Petrescu (54), omologul său de pe banca campioanei CFR Cluj.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 17 aprilie, la ora 20:30. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, OrangeSport 1 și Look Sport +.

În cadrul conferinței de presă în care a prefațat derby-ul cu CFR Cluj, Petrea a fost întrebat ce calitate de-ale lui Dan Petrescu apreciază cel mai mult. 

Dacă antrenorul lui FCSB are o carieră scurtă de „principal”, care cuprinde doar cele două mandate de la FCSB (iulie 2020 - mai 2021, respectiv noiembrie 2021 - prezent), Dan Petrescu are aproape două decenii de experiență ca A1, în care a cucerit 4 campionate în România.

Becali, avertizat de un fost jucător de la FCSB în cazul lui Tavi Popescu: „E periculos! E posibil să se piardă”
FCSB
Becali, avertizat de un fost jucător de la FCSB în cazul lui Tavi Popescu: „E periculos! E posibil să se piardă”

Toni Petrea: „Cred că aș lua organizarea defensivă de la Dan Petrescu”

„Îmi place cum organizează echipa, face faza defensivă foarte bine. Ați văzut chiar și în Europa, Simeone (n.r. - Diego, antrenorul lui Atletico Madrid) este criticat pentru stilul lui, dar fiecare are armele sale, filosofia sa de joc. Organizarea defensivă este foarte importantă la ora actuală, cred că asta aș lua de la el”, a afirmat Petrea.

CFR Cluj câștigă de ceva timp campionatul. Înseamnă că sunt o echipă puternică, că lucrurile se fac foarte bine acolo, că au o strategie foarte bine pusă la punct. Trebuie să ne gândim ce putem face pentru a avea din nou o serie de campionate consecutive câștigate.

Avem o deplasare pe terenul echipei de pe primul loc, care cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu un lot valoros și numeros. Este o echipă cu rezultate fantastice în acest sezon, cel puțin în Liga 1. Mergem acolo încrezători pentru un joc bun și un rezultat pe măsură, adică să câștigăm. Indiferent de situația din clasament, gândul nostru este să câștigăm.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Universitatea Craiova și-a revizuit strategia în cazul unui jucător » De ce depinde viitorul său în Bănie

Să nu pariezi, dar să promovezi pariurile?! » FRF asistă cum oficiali din fotbal fac reclame pentru pariuri sportive și alte jocuri de noroc! Ce prevede regulamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează