FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

VIDEO Toni Petrea i-a transmis lui Becali că e gata să renunțe: „Dacă nu te adaptezi, nu are sens să continui”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 23 iulie 2022 13:56 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 15:54

Toni Petrea a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid despre o posibilă plecare. Antrenorul lui FCSB i-a transmis lui Gigi Becali că e dispus să renunțe, însă patronul vicecampioanei l-a reconfirmat în funcție în această dimineață. 

  • Rapid - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Petrea consideră că presiunea uriașă din jurul clubului îl obligă să aibă rezultate, iar orice meci fără victorie ar putea fi decisiv în stabilirea viitorului său pe banca bucureștenilor.

Sfidează FRF! Cum a fentat Csikszereda interdicția » Selecționata Ținutului Secuiesc a jucat până la urmă cu Ungaria, sub privirile lui Viktor Orban
SCANDAL
Sfidează FRF! Cum a fentat Csikszereda interdicția » Selecționata Ținutului Secuiesc a jucat până la urmă cu Ungaria, sub privirile lui Viktor Orban

Toni Petrea a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB

„E firesc, în momentul în care echipa nu câștigă, primul vizat este antrenorul. Nu mă gândesc până acolo. Nu mă interesează ce se propune, mă refer la nume de antrenori. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, cât pot.

Conducerea va decide dacă îmi fac treaba cum trebuie. La FCSB, orice joc poate fi decisiv. Există mereu presiune, datorită numelui, locului unde suntem, publicului. E normal să fie așa. Dacă nu poți să te adaptezi, nu are sens să continui”, a spus Petrea la conferința de presă.

Gigi Becali: „Nu renunț la Petrea”

Patronul Gigi Becali l-a confirmat în funcție pe Toni Petrea și a dezvăluit ce discuție a purtat cu antrenorul.

„Nu renunț la Petrea. Nu are nicio legătură. El a zis: «Dacă dumneavoastră credeți că am vreo vină, renunț». I-am zis: «Toni, nu vreau să renunți, vreau să spui ce se întâmplă cu echipa». Nici măcar un gând nu există la ora asta”, a spus Becali la Pro Arena.

Citește și:

Becali a anunțat că odihnește mai mulți fotbaliști cu Rapid + Îi trimite pe jucători la tâmplărie

Ofertă de două milioane de euro refuzată de FCSB: „Ce, sunt cerșetor? Are 1,98m înălțime și 21 de ani!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
Agamemnon
Agamemnon  •  23 Iulie 2022, 22:36
Postat de doar...titi pe 23 Iulie 2022, 16:07

toni , esti varza ca antrenor !!!l-am vazut pe olaru jucand fundas dreapta 15 minute in meciul cu gruzinii ...si a jucat infinit mai bine decat harut , cretu , popescu sau sut...fundasi de meserie!!!pai daca erai antrenor , nu le spuneai si astora sa atace mingea , sa nu le dea spatii atacantilor , sa nu-i lase sa paseze???? mijlocul e ca si inexistent , fara trasee de joc , fara automatisme ...la ce-o iesi!!!in atac ...toti sunt messi!!! tot prostu' are pareri si idei ...si neaparat sa traga macar o data la poarta indiferent ca-i sut , cretu , dawa sau ov.popescu !!!in afara de a sta .....la cioban ...nu faci nimic toni!!!LASA-NE!!!

Respect! Îl vrem pe doar...titi antrenor la sc fc fcsb sa!!! Se aude stăpâne?

marcel1974
marcel1974  •  23 Iulie 2022, 20:19

Mare paguba, ca renunta ,sau nu. Anul trecut ,era sa retrogradeze. Lutu de 20 de ani asteapta si el ,sa antreneze gloabele fcsb.

dobrin
dobrin  •  23 Iulie 2022, 20:18
Postat de romeo_daniel7 pe 23 Iulie 2022, 19:48

Deci...Becali face transferurile,echipa și schimbările...Dar vinovați sunt antrenorii :-)))

Normal ca vinovati sunt antrenorii. Si pana la urma ce, a zis cineva ca Toni e antrenor? E doar unul cu licenta PRO care sta si el pe banca cu urechea ciulita la ce zice Mache.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează