FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

Dinamo - FCSB 0-3. Cum a explicat Toni Petrea înlocuirea lui Florin Tănase: „A fost principalul motiv”

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Toni Petrea (46 de ani), antrenorul oaspeților, nu a fost pe deplin fericit de evoluția elevilor săi. +27   FOTO
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Toni Petrea (46 de ani), antrenorul oaspeților, nu a fost pe deplin fericit de evoluția elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 22:27 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 23:10

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Toni Petrea (46 de ani), antrenorul oaspeților, nu a fost pe deplin fericit de evoluția elevilor săi. 

La pauză, Toni Petrea l-a înlocuit pe căpitanul Florin Tănase. Decizia vine la scurt timp după ce finanțatorul Gigi Becali îi transmitea „decarului” că va pierde statutul preferențial. Antrenorul celor de la FSCB a încercat să justifice schimbarea. 

Dumitru Dragomir, fără milă după Dinamo - FCSB: „Ce meci tâmpit! Nici aviația americană nu îi salvează”
Dinamo - FCSB
Dumitru Dragomir, fără milă după Dinamo - FCSB: „Ce meci tâmpit! Nici aviația americană nu îi salvează”

Toni Petrea, după Dinamo- FCSB 0-3: „Tănase risca o eliminare”

„A fost un derby așa cum m-am așteptat. După pauză, în superioritate, am intrat într-un joc de uzură, care nu ne-a avantajat foarte mult. Important e că am reușit să câștigăm. 

Tănase avea deja cartonașul galben, a trebuit să schimb. El e suspendat pentru meciul viitor, m-am gândit la variante de înlocuire pentru etapa următoare. Am încercat să schimbăm și sistemul. Acesta a fost principalul motiv. Riscam să primim al doilea galben. Nu voiam să se întâmple asta! Un fault sau o simulare erau de ajuns”, a spus Toni Petrea, la Telekom Sport. 

Mihai Pintilii este dorit de Edi Iordănescu la echipa națională, dar Toni Petrea speră ca „secundul” lui să rămână: „Am vorbit cu Pintilii, dar e decizia lui. Nu îi pot spune eu ce să facă. Eu nu îi știu decizia. Mă înțeleg foarte bine cu el. Am lucrat cu el și în primul mandat, ne înțelegem din priviri”.

VIDEO Răzvan Oaidă: „Sper ca Pintilii să rămână alături de noi”

VIDEO Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Meci istoric: Ultimul Dinamo - FCSB pe bătrânul stadion din „Ștefan cel Mare” » Cifrele din Derby de România

Omul pe care mizează Gigi Becali și Mihai Stoica revine chiar în derby-ul cu Dinamo: „Azi s-a antrenat cu echipa”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
iosif_si_partile_anatomice
iosif_si_partile_anatomice  •  31 Ianuarie 2022, 08:46

a ajuns si *** antrenor :))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează