FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Toni Petrea și Edi Iordănescu, criticați în direct: „Unul e fiul tatălui, celălalt acceptă să facă Becali ce vrea din el”

FCSB și CFR Cluj, principalele candidate la titlu din Liga 1, au fost aspru criticate de Adrian Florea
FCSB și CFR Cluj, principalele candidate la titlu din Liga 1, au fost aspru criticate de Adrian Florea

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 09:12 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 10:41

FCSB și CFR Cluj, principalele candidate la titlu din Liga 1, au fost aspru criticate de Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazeta Sporturilor. 

„Te întrebai de ce nu mai joacă FCSB nimic. Din același motiv din care CFR nu mai joacă nimic! Dacă nu ai antrenor... Ce diferență e între Toni Petrea și Edi Iordănescu? Unul e fiul tatălui, celălalt e cum e. 

În câteva luni, a reușit să strice tot jocul CFR-ului. Fă măcar unu, doi, trei jucători să joace. Apărarea nu mai joacă. Camora nu mai joacă nimic. Burcă? Mi-e jenă și mie. Deac unde e? Pare un pensionar rătăcit. Unde e Rondon? Chipciu e retras de trei ani. Iordănescu a reușit să-i facă și pe ăia care jucau să nu mai joace”, a spus Adrian Florea, la GSP Live. 

Adrian Florea, despre Toni Petrea: „Dacă tu stai acolo și accepți să facă Gigi ce vrea din tine, ți-o meriți!”

„De Petrea mi-era milă aseară. Simțeam compansiune. Dar apoi m-am gândit: «Dacă tu stai acolo și accepți să facă Gigi ce vrea din tine, ți-o meriți». Nu poți să cumperi 30 de jucători la FCSB, să-l pui pe Petrea antrenor și schimbările să ți le facă Gigi. (...) Nu-l văd pe Becali capabil de schimbare. Nu se mai poate vindeca”, a spus Adrian Florea, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Helmuth Duckadam: „FCSB a rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

Helmuth Duckadam consideră că FCSB suferă masiv la nivelul lotului, dar și că roș-albaștrii plătesc tribut lipsei unui atacant pursânge.

„S-au făcut unele greșeli acolo, iar FCSB a rămas fără echipă. Olaru accidentat, Panțâru accidentat. Dacă cineva mai cumulează cartonașe galbene, FCSB rămâne fără echipă, în cel mai important moment al play-off-ului. Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței. 

Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare. Nu se mai poate schimba nimic acum, rămâne doar să te menții pe linia de plutire. Toată lumea a cerut un vârf. Nu poți să joci la infinit fără un vârf clasic, de valoare”, a afirmat Duckadam, în emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Începe revolta lui Toni Petrea? Detaliul remarcat de Duckadam: „Cred că la un moment dat o să spună mai multe”

Finanțatorul lui Sepsi s-a consumat la meciul cu FCSB: „Am urlat ultimele zece minute, a fost presiune mare!” » Promisiunea făcută: „Nu există blaturi în 2021”

Florin Tănase a recunoscut ce s-a întâmplat la penalty-ul întors de Colțescu + Crețu, eliminat degeaba: „Noi suntem proști!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
kuba
kuba  •  26 Aprilie 2021, 14:31
Postat de randomjay pe 26 Aprilie 2021, 11:22

ai renuntat la vitanul tau barzesti stiind ca se desfiinteaza si acum faci pe antiromanul si injuri Steaua din liga 1 singura echipa patrioata din tara. tradator *** de tara ce esti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ripensistu
ripensistu  •  26 Aprilie 2021, 11:48

ghighi nu mai judeca de mult timp.

florar
florar  •  26 Aprilie 2021, 11:45
Postat de gemina pe 26 Aprilie 2021, 11:37

Tu esti prrr00st sau esti Randoom?! Ți-am spus unde sa găsești deciziile judecătorești. Le vrei mura in gura? La munca ba ***. Ți-au adus Google in România, pune mâna și caută, citește, documentează-te și vei înțeleg in final ca FCSB nu este STEAUA!

Asta este sigur un comentariu demn de tine si sigur pe ,,limba,,GSP care ti permite!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează