FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă o lovitură pentru Toni Petrea și FCSB: victima accidentărilor s-ar fi „rupt” din nou!

Problemele cu accidentările sunt la ordinea zilei la FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor
Problemele cu accidentările sunt la ordinea zilei la FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 10:18 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 10:48

FCSB traversează o perioadă în care e profund afectată de problemele de la nivelul lotului. Toni Petrea și staff-ul său au mai primit o veste nefavorabilă: l-au pierdut și pe Dragoș Nedelcu! 

Ajuns la 24 de ani și departe de forma pe care o avea în urmă cu câțiva ani, Nedelcu încearcă în ultima perioadă să reintre în primul „11” al primei echipe. Pentru a prinde încredere după șirul accidentărilor cu care s-a confruntat, Nedelcu a evoluat în repetate rânduri la „satelitul” din Liga 3. Acolo unde, conform ProSport, s-ar fi accidentat din nou, astfel că a devenit indisponibil pentru FCSB!

Dragoș Nedelcu, victima accidentărilor la FCSB

Dragoș Nedelcu a avut noroc la începutul carierei, acum i s-a schimbat în rău soarta, a devenit un fotbalist care nu reușește, din cauza accidentărilor, să ajungă la nivelul pe care i-l prevesteau specialiștii

Hagi şi Popescu îl asemănau cu Sergio Busquets, mijlocașul defensiv al Barcelonei, cu Ionuț Lupescu și cu însuși Gică Popescu. Reclama l-a determinat pe Becali să achite două milioane de euro în schimbul lui Nedelcu, pe care l-a achiziționat în 2017.

Încă o lovitură pentru Toni Petrea și FCSB: victima accidentărilor s-ar fi „rupt” din nou!
Dragoș Nedelcu a uitat să mai zâmbească

La FCSB, Dragoș a jucat numai 60 de meciuri în campionat în trei ani și jumătate. A mai fost și criticat, transformat din titular în rezervă, dar majoritatea absențelor le-a înregistrat din cauza accidentărilor.

2 meciuriîn naționala de seniori are Nedelcu și 27 de partide la „tineret", selecționata cu care a participat și la Europeanul în care România a jucat în semifinale

Becali l-a cumpărat pe Nedelcu pentru postul de mijlocaș defensiv, poziția în care Dragoș evoluase la Viitorul, dar Gigi a devenit convins pe urmă că internaționalul de tineret era, de fapt, fundaș central. L-a mai testat pe postul de stoper și în trecut, iar acum îl încadrase în mod clar ca o soluție pentru centrul apărării.

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!

Citește și alte știri despre FCSB:

Dezvăluiri în Italia de la tratativele pentru Moruțan: „Negociem cu două cluburi, Gigi a refuzat prima ofertă” » Ce sumă vrea FCSB

Gigi Becali acuză o alianță între CFR Cluj și Sepsi: „Cum să-i încurce dacă e prietenie?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
abelind
abelind  •  01 Mai 2021, 21:39

Ce pierdere e nimeni ăsta ? Cu indulgență ar fi jucător de liga 4 ... Aș zice că au noroc *** că nu joacă această catastrofă ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  01 Mai 2021, 14:40

Doar o alta petarda a Academiei de Blaturi !!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Mai 2021, 13:47
Postat de calorifer pe 01 Mai 2021, 12:14

Ahahahahaha!!! Pantaru și Nedelcu sunt out. Crețu e suspendat. Miron și Cristea au rămas baza, cu pampalaul Popescu și Radunovic pe benzi. :)) La mijlocul joacă Morutan și capiatul Oaida. E clară treaba. Ii bate CFR Cluj la scor. Ce bine! Încă un sezon ratat pt impostoarea Fotbal Club FCSB. Încă un pas spre faliment.

tu bucura te si ramai in mocirla ta,orice echipa ai sustine,esti trist rau,si ramai cu echipa ta fara zero performante

Vezi toate comentariile (13)
Comentează