FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

Toni Petrea trage un semnal de alarmă înainte de Voluntari - FCSB: „Obiectivul lor e Cupa, dar vor încerca să ne încurce”

Toni Petrea
Foto: Imago
Toni Petrea Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 13 mai 2022 14:59 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 15:45

Toni Petrea (47 ani), antrenorul celor de la FCSB, a prefațat întâlnirea FC Voluntari - FCSB, meci care contează pentru runda #9 din play-off-ul Ligii 1 și care se va juca sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00.

Tehnicianul este conștient de importanța pe care o are meciul cu ilfovenii, victoria fiind singurul rezultat care îi permite FCSB-ului să se mențină în lupta la titlu, indiferent de ce face rivala CFR în partida cu Universitatea Craiova de duminică.

Dublă-lovitură pentru Steaua: nu poate să promoveze și nici să participe la baraj!
REGULAMENT
Dublă-lovitură pentru Steaua: nu poate să promoveze și nici să participe la baraj!

Toni Petrea, înainte de Voluntari - FCSB: „Va fi un meci foarte dificil”

„Ne aflăm în fața unei partide cu un adversar care, cel puțin în campionat, în ultima perioadă, a pierdut destul de greu, doar la un gol diferență și împotriva CFR-ului, dar și împotriva Craiovei. În ultima etapă a scos un egal pe terenul Farului. E o echipă calificată in finala Cupei României. Sunt multe argumente pentru care vom avea un meci greu în fața lor. 

Sunt conștient că obiectivul principal pentru ei rămâne Cupa, acolo unde sunt în finală, dar cu siguranță vor încerca să ne încurce pentru că nu au nimic de pierdut. Va trebui să tratăm jocul doar la victorie pentru a putea spera la mai mult de la acest final de sezon. Nu consider că va fi mai ușor doar pentru că ei s-au calificat în finala Cupei. 

Probabil vor băga alți jucători, dar cei care intră vor încerca să demonstreze, să impresioneze antrenorul, motiv pentru care vom avea un meci foarte dificil. Ni-l putem face ușor doar prin atitudinea noastră”, a spus Toni Petrea.

Noi nu vom menaja pe nimeni. Vom intra cu cea mai bună echipă pentru că trebuie să câștigăm neapărat acest meci. În cazul în care n-am reuși să ne impunem cu Voluntari, întreaga muncă din acest sezon ar fi în zadar. Sper ca jucatorii să înțeleagă importanța acestui moment.
Toni Petrea, antrenor FCSB

Totul despre FC Voluntari - FCSB:

Citește și alte știri despre Liga 1:

Suporterii lui Dinamo au ales sigla favorită » 6.600 de voturi în plus față de locul 2

Imagine șocantă publicată de un model erotic cu o vedetă de la CFR Cluj: „Sex oral pentru 500€?” » Prima reacție a fotbalistului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
maryuss_
maryuss_  •  14 Mai 2022, 00:01

Este clar si logic ca Voluntari vrea cupa .... nu are nimic de castigat din meciul cu fcsb .... astea sunt vorbe aiurea !!!

dobrin
dobrin  •  13 Mai 2022, 18:11

Acum stim si noi ce face Anton Petrea la FCSB. E responsabil cu semnalul de alarma. Si noi care credeam ca antreneaza...

444001919101397
Florean Andrei  •  13 Mai 2022, 16:41

Voluntariul nu este așa tâmpit să sacrifice finala așa cum au făcut oltenii. Atenție însă la cartonașe !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează