FOTBAL  »  Superliga  »  PREMIUM GSP

TOP 7 articole Premium GSP pe care nu trebuia să le ratezi în 2019: de la povestea tulburătoare a lui Coroian până la atacurile între componenții Generației de Aur și previziunile lui Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 11:01

Gazeta Sporturilor vă prezintă 7 articole Premium GSP de neratat, în 2019. 

1. Reportaj tulburător! Cristi Coroian, fostul atacant al lui CFR Cluj, reînvață să meargă și să vorbească după atacul cerebral suferit: „Tă-nă-ta-te!”

Pe 22 iulie 2015, fostul atacant de la CFR Cluj și Bistrița, Cristi Coroian, suferea un atac cerebral în timpul unui antrenament la Metalurgistul Cugir, echipă pe care o pregătea în L3. Avea 42 de ani. Azi, după 4 ani, Coro e etalonul unei recuperări remarcabile și luptă în continuare pentru a-și recăpăta complet mersul și aptitudinile de a vorbi, a citi și a scrie.

2. Mircea Lucescu reaprinde o controversă istorică: „Hai să respectăm adevărul! Steaua și-a făcut echipa luând jucători, eu am construit Dinamo crescându-i”

Fostul selecționer al Turciei a vorbit despre perioada de glorie a fotbalului românesc, Dinamo, echipa națională și viitorul lui Ianis Hagi.

3. Señor Duckadam » Interviu-eveniment cu legendarul portar al Stelei la 60 de ani! Dezvăluire cutremurătoare: „Dacă-mi descopereau anevrismul mai repede, nu mai exista Sevilla” 

În ziua în care a împlinit 60 de ani, „eroul de la Sevilla” a rememorat cele mai importante borne ale carierei și vieții sale.

4. INTERVIU LUCIAN BUTE: „Numele mi-a fost terfelit la «Gala Bute». Care a fost vina mea?” + „După meciul cu Froch, a început declinul carierei mele!” 

Acasă, la Galați, pe marginea Dunării, Lucian Bute a vorbit despre sportul pe care l-a slujit 25 de ani, despre controversele unei cariere extraordinare încheiată cu un palmares impresionant.

5. Anghel Iordănescu recunoaște după 25 de ani marea eroare de la meciul cu Suedia: „Am greșit! Trebuia să-l schimb pe Prunea cu Stelea la penalty-uri”

Fostul selecționer a vorbit în premieră despre gafele care au blocat accesul României în semifinalele de la Mondialul din 1994.

6. Superinterviu cu Gică Hagi: „Generația 1994 era pregătită să ia titlul mondial” + Previziune spectaculoasă pentru Mondialul din 2026 cu Ianis și compania: „E tot în America”

La un sfert de secol de la Mondialul american, Gheorghe Hagi a disecat momentele de bucurie și de cumpănă ale turneului de peste Ocean și a punctat că numai neșansa din „sfertul” cu Suedia ne-a blocat accesul spre performanța supremă.

7. 25 de ani de la CM 1994 // Florin Răducioiu: „M-a deranjat stilul flegmatic în care a tras Belodedici de la 11 metri cu Suedia. Prunea e «fratele» meu, dar gafa lui ne-a costat pe toți!” + Episod necunoscut din aventura americană

La 25 de ani de la Mondialul american, Florin Răducioiu vorbește deschis despre momentele de glorie și de tristețe trăite peste Ocean și l-a „înțepat” pe Florin Prunea pentru gafa făcută la meciul cu Suedia.

Vezi și:

VIDEO TOP 10 cele mai spectaculoase momente la GSP Live 2019: de la Ilie Stan, „care se iubea nebunește cu Elena Udrea”, și până la declarațiile explozive ale Aneimaria Prodan: „Nu amesteci fotbalul cu culcatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează