FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO TOP 10 cele mai spectaculoase momente la GSP Live 2019: de la Ilie Stan, „care se iubea nebunește cu Elena Udrea”, și până la declarațiile explozive ale Aneimaria Prodan: „Nu amesteci fotbalul cu culcatul”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 18:43

GSP Live, emisiunea cu care începem ziua pe GSP.RO, de la 09:01, a găzduit câteva momente de-a dreptul spectaculoase în 2019. 

Povești neștiute, întâmplări savuroase cu personajele-cheie din fotbalul românesc sau dezvăluiri haioase au fost relatate de invitații care au trecut pragul emisiunii. Zece dintre cele mai spectaculoase momente sunt mai jos: 

1. Ilie Stan a vorbit în premieră despre relația cu Elena Udrea » „Se iubeau nebunește într-o Dacie”

Antrenorul Ilie Stan a fost invitat în februarie la GSP LIVE și a vorbit despre presupusa lui relație cu Elena Udrea, 45 de ani, fostul ministru al Turismului. 

2. Povești geniale din cariera lui Mircea Rădulescu: „Le-am băgat o damigeană de vin în duș ca să prindă curaj” + „Când am intrat în vestiar, toate fetele erau goale!”

Mircea Rădulescu (78 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan în septembrie și a rememorat cele mai spectaculoase amintiri din cariera sa de antrenor.

3. Ilie Năstase, EXPLOZIV la adresa lui Klaus Iohannis: „E un mut, îi duc medalia înapoi la Cotroceni! S-a dus în SUA și a venit cu o caschetă. El are 6 case și nu e penal?”

Președintele Klaus Iohannis afirmase că va retrage toate decorațiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal, iar Ilie Năstase, posibilă victimă a acestei măsuri, a avut o reacție vehementă la GSP LIVE. Năstase și-a păstrat până la urmă decorațiunile, iar ulterior i-a cerut scuze public lui Iohannis. 

4. Sfatul lui Claudiu Drăgan pentru tineri, după ce a fost înșelat: „Să fie foarte, foarte atenți!”

Claudiu Drăgan, 40 de ani, campion cu Dinamo în trecut, a vorbit la GSP LIVE despre o perioadă dificilă din viața personală, atunci când soția lui l-ar fi înșelat cu doi bărbați, în 2005, și s-a dus la emisiunea „Din Dragoste” pentru a-i cere iertare.

5. Marian Iancu, banc memorabil cu rabini în fața vestiarului: „Stăteam cu ochii beliți și îl ascultam”

Invitat în martie la GSP Live, Dan Alexa a rememorat o întâmplare amuzantă petrecută în vestiarul lui Poli Timișoara, pe vremea când Marian Iancu era finanțatorul grupării de pe Bega.  

6. Anamaria Prodan, la GSP Live: „90% dintre bărbații din fotbal încearcă asta cu mine. Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

Anamaria Prodan, 46 de ani, a vorbit pe larg în luna februarie despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați. 

7. Camelia Bălțoi, dezvăluiri fără perdea despre prejudecățile cu care se confruntă: „M-am săturat!” » Câți fotbaliști au curtat-o și cum i-a dat „cu flit” unuia

Cameia Bălțoi, 30 de ani, superba prezentatoare a știrilor de la TV Digi Sport, a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live în luna aprilie. Fără inhibiții, Camelia a vorbit despre prejudecățile cu care se confruntă în industria știrilor, dar și despre numeroasele tentative ale fotbaliștilor de a o contacta. VIDEO, AICI!

8. Moment fabulos povestit de Cornel Dinu: „Eram la 4:30 dimineața la Snagov, în barcă. Eu și Dumitrache vâsleam și Toma Caragiu țipa din când în când «Activiștilor, treziți-vă!»”

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a povestit la GSP LIVE, în luna martie, o întâmplare amuzantă din cariera sa de fotbalist.

9. Ionuț Chirilă a comentat clipul viral cu el și Guardiola: „Pep face aceleași lucruri ca mine”

În octombrie, tehnicianul Ionuț Chirilă a comentat la GSP Live un clip video care a circulat pe internet în care vocea tehnicianului român era adăugată peste niște imagini în care Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, le dă indicații propriilor jucători.

10. Povestea fabuloasă a episodului „Steaua e numai una!” » Pulhac către colegii lui: „Plecați acasă!”

Lucian Goian (36 de ani, fundaș central), în prezent fotbalistul lui Chennaiyin (India), a vorbit în decembrie despre episodul „Steaua e numai una”, când mai mulți jucători de la Dinamo au fost filmați în 2008 în timp ce cântau una dintre melodiile dedicate „roș-albaștrilor”.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Alexandru Tudor a povestit cum a trăit Revoluția » Împușcat în picioare, cu trasoare deasupra capului + la ce i-a folosit certificatul de revoluționar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dd.x
dd.x  •  25 Decembrie 2019, 17:28

fituica penibila de scandal....

518396918348499
Viorica Alexandru  •  24 Decembrie 2019, 15:52

sunteti penibili... dintre toate personajele insirate sunteti totusi constienti ca Elena Undrea este singur apentru car merita sa dischizi articolul.....breee.....

477935505723108
Paolo DiCanio  •  24 Decembrie 2019, 12:01

Aneimaria? Poate Anamariei! Prima varianta e corecta doar daca o chema Ana Maria (ar fi fost Anei Maria). Dar pe ea o cheama Anamaria si atunci corect este Anamariei. PS. am observat ca dupa plecarea lui Tolo aveti greseli imense de gramatica. Chiar nu aveti niciun fel de standard la GSP? Chiar nu le dati macar un test simplu pe un A4 celor care vor sa scrie la GSP? Angajati pe oricine? Auzi, Aneimaria... Pfff!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează