GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Camelia Bălțoi, dezvăluiri fără perdea despre prejudecățile cu care se confruntă: „M-am săturat!” » Câți fotbaliști au curtat-o și cum i-a dat „cu flit” unuia

Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi +6   FOTO
Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 10:27

Cameia Bălțoi, 30 de ani, superba prezentatoare a știrilor de la TV Digi Sport, a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Fără inhibiții, Camelia a vorbit despre prejudecățile cu care se confruntă în industria știrilor, dar și despre numeroasele tentative ale fotbaliștilor de a o contacta. 

„La fiecare emisiune, încerc să schimb percepția oamenilor asupra prezentatoarelor de sport din România. La noi, toată lumea are senzația că la știri e o blondă, brunetă sau roșcată care așteptă să fie sunată de fotbaliști. M-am săturat de subiectul și frazele astea! Nu toate suntem la fel! Nu mai generalizați, nu ne mai băgați în aceeași oală. Nu toate își doresc fotbaliști, nu toate își doresc să ajungă la Monaco sau mai știu eu unde.

Am primit multe mesaje de la fotbaliști. De la câți? Sub 50 de fotbaliști. E interesant că reușesc să-l fac pe om să înțeleagă să nu mă mai caute. Dar dacă tu lași o portiță deschisă, e normal să te sune. Există și multe legende. Îți trimite un buchet de flori, un mesaj, îți scrie pe Instagram, dar dacă tu știi cum să-i explici omului, nu te va mai căuta”, a mărturisit Camelia Bălțoi, la GSP Live

Camelia Bălțoi a detaliat și cum a ironizat un fotbalist care încerca să o curteze, fără a-i dezvălui însă identitatea acestuia. 

„Folosesc și ironia, i-am scris unuia că mai bine se duce pe teren să bată mingea, că și-așa echipa lui nu bate pe nimeni”.

camelia baltoi 4 +7 FOTO

Vezi și: GSP LIVE // Camelia Bălțoi, despre ritualurile pe care înainte de a intra în studio » Urmărește emisiunea integrală aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
bulletproof
bulletproof  •  16 Februarie 2020, 12:29

Dulce Camelie,/ Ce să-ți spun eu ție,/ Chiar de ești frumoasă/ Nu ți-o lua în cap!/ Nu-ți plac fotbaliștii,/ Că sunt insistenți/Și te dai ingenuă, Printre cei potenți!/ Poate-ar fi mai bine/ Să te-aduni un pic,/ Că nici noi nu suntem/ D'ăi de știu ... nimic!(licență poetică)

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Decembrie 2019, 06:16

sa mai zica careva ca romanul e misogin! :D intr-un domeniu in care cele mai multe femei nu prea au notiuni elementare, cum este fotbalul, nu gasesti picior de barbat! ironie/off e frumos sa vezi cum fetele astea devin celebre pentru intrebari facute de altii sau citit de pe prompter sau cum vin si zic "eu nu sunt ca celelalte!" pai normal ca nu sunteti ca celelalte, sunteti mai rau! capabile sa faca orice pentru oportunitatea unei false si vremelnici celebritati, nu sunt cu nimic mai bune ca amaratele alea care isi vand trupul pe centura Bucurestiului!

1900144626740004
Zi Bobby  •  23 Decembrie 2019, 20:46

Cornelconasu. Camelia n are 1,50 m,e fata ft frumoasa de 1,75 m.Si e si ft desteapta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează