FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje va pleca de la Dinamo! Anunțul care îi sperie pe fanii echipei: "Nu mai rămâne!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 18:07

Impresarul Cristea Opria anunță plecarea lui Gabi Torje de la Dinamo. Mijlocașul nu va mai continua din vară, când i se va termina împrumutul la formația alb-roșie.

"Vă daţi seama că Torje este foarte afectat. El nu a venit la Dinamo să se bată acum pentru play-out, a venit la Dinamo să se bată pentru primele locuri. S-a întors pentru că îi era dor de meciurile cu Steaua, dar dorea să ajute echipa să se califice în play-off.

Nu se mai pune sub nici o formă problema ca Torje să rămână la Dinamo! El mai are un an de contract cu ruşii şi o să vadă de la vară ce o să se întâmple. Ori o să fie vândut definitiv la altă echipă ori îşi găseşte un angajament tot sub formă de împrumut, dar este clar că la Dinamo nu o să mai rămână.

Torje are valoare să joace în străinătate. Aceste meciuri din Liga 1 lui Gabi i-au prins bine, dar este mare păcat că Dinamo nu s-a calificat în play-off.

Fotbalul românesc avea mare nevoie de această formaţie în play-off. De spectacolul din tribune nici nu mai are rost să amintesc. Este mare păcat de tot ce s-a întâmplat. Torje şi-a dorit din tot sufletul să ajute Dinamo să se lupte în play-off. Dar poate că Dinamo o să facă treabă bună în Cupa României, deşi vor avea un meci greu la Craiova", a zis Opria pentru Fanatik.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
adwd
adwd  •  06 Martie 2018, 08:49

la viteza pe care o are de autobuz in trafic va fi f cautat de orice echipa de liga a treia din spania

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Martie 2018, 07:42
Postat de red_dog72 pe 06 Martie 2018, 07:24

Macar la Dinamo este un jucator care varsa lacrimi pt echipa spre deosebire de voi fc5b care sunteti o echipa de mercenari! Nu am vazut un jucator care sa fie macar trist cand va dadea cu terenul in cap city, lazio sau sibiu!

Pai, atunci, o urare: LA CAT MAI MULTE LACRIMI !

red_dog72
red_dog72  •  06 Martie 2018, 07:24
Postat de stonewall pe 05 Martie 2018, 23:48

Mai are multe lacrimi de varsat :)))

Macar la Dinamo este un jucator care varsa lacrimi pt echipa spre deosebire de voi fc5b care sunteti o echipa de mercenari! Nu am vazut un jucator care sa fie macar trist cand va dadea cu terenul in cap city, lazio sau sibiu!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează