FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI EURO 2008 / BULGARIA

Tot batrinul Penev

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

Potrivit presei bulgare, fostul selectioner va reveni pe banca "nationalei" de la sud de Dunare. Cine va fi selectionerul Bulgariei? Cotidianul sofiot "Standart" sustine ca nu va mai fi un antrenor strain, cum s-a speculat in ultima vreme. Nici Zaccheroni, nici Vogts, nici Muslin. Toti vor salarii mari, in jur de un milion de euro anual. Bani pe care presedintele federatiei, Borislav Mihailov, nu are de unde sa-i ia deocamdata, afirma jurnalistii din tara vecina. si nu va fi nici Balakov, care are alte planuri.

De aceea, bulgarii ar opta pentru batrinul Dimitar Penev, antrenorul care a propulsat Bulgaria pe locul 4 la Mondialul din 1994. La 62 de ani, Penev este directorul sportiv al "nationalei" si ar accepta imediat sa devina selectioner.

O alegere nu doar pe placul lui Mihailov, ci si al Comitetului Executiv al forului bulgar. Inclusiv reprezentantii cluburilor importante, Nasko Sirakov (Levski) si Emil Kostadinov (TSKA), fosti jucatori ai lui Penev, il vor pe banca "nationalei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează