LIGA 1  ·  REDNIC A DECIS

Tot Maftei va fi căpitan

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

"Tot Maftei va fi căpitan!"

Mircea Rednic i-a luat apărarea lui Vasile Maftei (foto), după ce fosta glorie rapidistă, Liţă Dumitru, l-a atacat pe fundaşul giuleştean: "Am tot respectul pentru Pancu, dar nu s-a pus problema ca Maftei să nu fie în continuare căpitanul echipei. E unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România şi atît timp cît va fi pe teren, el va purta banderola". Liţă Dumitru declarase ieri pentru rapidisti.ro: "Maftei trebuie să înţeleagă că e depăşit şi nu mai dă randament. Este ultimul libero din Liga I. Rednic e un domn că îi dă o şansă ca fundaş central".

Ultimele noutăţi din cantonament
Giuleştenii revin la noapte în ţară, după 14 zile de cantonament la Rio Maior. Rapid a jucat 4 meciuri amicale în Portugalia:


1-1 cu Rio Maior (gol Griffiths)
1-1 cu Estoril (Boya - pen)
4-2 cu Primero Agosto (Buga, Boya, E. Dică, Despotovici)
0-1 cu Naval

Deşi se afla în atenţia lui Piţurcă pentru amicalul cu Israel, Marius Constantin nu a mai fost convocat la naţională. Selecţionerul a decis să-l sancţioneze pentru incidentul de la antrenamentul de marţi dimineaţă, cînd Constantin a părăsit terenul după ce s-a luat la harţă cu Dani Coman. Portarul a fost chemat la lot de Piţi.

Săpunaru şi-a testat ieri abilităţile de portar, iar Nae Manea, Coman, Ionuţ Stancu şi Marius Bratu l-au "mitraliat" cu şuturi imparabile.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1