FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC A DECIS

Tot Maftei va fi căpitan

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

"Tot Maftei va fi căpitan!"

Mircea Rednic i-a luat apărarea lui Vasile Maftei (foto), după ce fosta glorie rapidistă, Liţă Dumitru, l-a atacat pe fundaşul giuleştean: "Am tot respectul pentru Pancu, dar nu s-a pus problema ca Maftei să nu fie în continuare căpitanul echipei. E unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România şi atît timp cît va fi pe teren, el va purta banderola". Liţă Dumitru declarase ieri pentru rapidisti.ro: "Maftei trebuie să înţeleagă că e depăşit şi nu mai dă randament. Este ultimul libero din Liga I. Rednic e un domn că îi dă o şansă ca fundaş central".

Ultimele noutăţi din cantonament
Giuleştenii revin la noapte în ţară, după 14 zile de cantonament la Rio Maior. Rapid a jucat 4 meciuri amicale în Portugalia:


1-1 cu Rio Maior (gol Griffiths)
1-1 cu Estoril (Boya - pen)
4-2 cu Primero Agosto (Buga, Boya, E. Dică, Despotovici)
0-1 cu Naval

Deşi se afla în atenţia lui Piţurcă pentru amicalul cu Israel, Marius Constantin nu a mai fost convocat la naţională. Selecţionerul a decis să-l sancţioneze pentru incidentul de la antrenamentul de marţi dimineaţă, cînd Constantin a părăsit terenul după ce s-a luat la harţă cu Dani Coman. Portarul a fost chemat la lot de Piţi.

Săpunaru şi-a testat ieri abilităţile de portar, iar Nae Manea, Coman, Ionuţ Stancu şi Marius Bratu l-au "mitraliat" cu şuturi imparabile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează