FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tot sezonul în 10 zile! Steaua va bifa în mai puțin de două săptămâni cele mai dificile patru meciuri

Cele două dueluri Dinamo - Steaua vor încinge finalul de săptămână
Cele două dueluri Dinamo - Steaua vor încinge finalul de săptămână

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2016 00:00

Reghecampf cere timp, antrenorul a explicat într-un interviu publicat ieri în Gazetă de ce campioana va progresa în perioada următoare: pregătirea pe care a conceput-o Neubert a programat vârful de formă în play-off și de aceea echipa a început mai greu anul.

Planul pare bun, dar programul e împotriva ideii pe care a enunțat-o Reghe. Pentru că Steaua va trebui să fie curând în cea mai bună formă posibilă. E obligată de afișul din perioada următoare.

Joi e Derby cu Dinamo în Cupa României, iar în decurs de 10 zile va mai urma încă un duel cu "câinii" plus două partide cu Astra, una în campionat, celălaltă în semifinalele Cupei Ligii. Câte două meciuri cu liderul și cu cea mai mare rivală!

Rezultatele din această aglomerație de jocuri pot influența enorm deznodămîntul sezonului. Campioana trebuie să cîștige măcar patru puncte din duelurile cu Dinamo și cu Astra ca să păstreze șanse reale în lupta pentru titlu.

Iar manșa întâi din fiecare Cupă fie îi apropie pe roș-albaștri de performanța pe care au realizat-o în sezonul trecut, câștigarea tuturor trofeelor interne, fie le anulează visul recidivei.

Programul horror al campioanei

Data Meci Competiție
Joi, 3 martie Dinamo-Steaua Cupa României
Duminică, 6 martie Dinamo-Steaua Liga 1
Joi, 10 martie Steaua-Astra Cupa Ligii
Duminică, 13 martie  Steaua-Astra Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
xanathos
xanathos  •  02 Martie 2016, 11:08

Dar Astra si Dinamo n-au acelasi program?

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  02 Martie 2016, 11:01

..nu face nimic...castiga nu castiga de ladiji.sport(morarunaum)...o sa aflam ca...fcsp a castigat iar manelistul cu jiji predau la casa fotbalului...burlesc...romanesc...

tandd
tandd  •  02 Martie 2016, 10:47
Postat de cneius pe 02 Martie 2016, 10:34

Cred ca Dinamo este marea favorita la titlu, Rednic fiind singurul antrenor care are experienta pentru play-off..

nu e de ajuns doar un antrenor cu experienta de playoff.Dinamo nu se pote bate la titlu(cu tate ca mi-ash dori) din cateva motive peste care nu poti trece. 1.psihic ei stiu ca nu joaca in Europa,isi pot bate marea rivala dar o pot scranti exact cu cine nu te astepti tocmai din acelasi motiv,stiu ca nu merg in Europa,tu vrei,dar mental nu esti acolo hotarat sa mori pe teren ptr asa ceva, 2.administrativ vorbind nici negoita nu cred ca-si doreste sa castige campionatul ptr ca asta inseamna ca trebuiesc platitte niste prime de obiectiv care sa fii sigur ca nu se acopera din banii tv si nevenind din Europa nimic,,,,,,e greu de crezut ca-s idoreste sa bage mana in buzunar. 3.cred ca astra v-a castiga campionatul ptr ca steaua are de trecut multe hopuri in drumul asta iar marea lor rivala n-o sa trimita niciodata titlul de buna voie la ei

Vezi toate comentariile (10)
Comentează