FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Toți vor să cumpere de la Steaua » Un club din Liga 1 vrea un jucător important: "Cu mine a avut cel mai bun sezon"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 10:02

Alcenat, Tahar, Tade și Guilherme au intrat în dizgrația patronului Gigi Becali la Steaua și aceștia au fost anunțați că pot să plece.

Fotbaliștii nu duc lipsă de oferte, ultima venind pentru Alcenat. FC Voluntari e cea care-l dorește pe fundașul dreapta.

"De la Steaua? Da, da, mi-aș dori. Pe Alcenat. Pentru că eu l-am avut și la Petrolul și, sub comanda mea, cred că a avut cel mai bun sezon al lui.

Pentru că i-am dat libertate, ceea ce-i place lui, pentru atac. Păi a fost unul dintre golgeeterii echipei ca fundaș dreapta", a spus Gigi Mulțescu, antrenorul ilfovenilor, la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dorel999
dorel999  •  31 Decembrie 2015, 14:29
Postat de scorelivepro pe 31 Decembrie 2015, 13:39

Alcenat nu e în formă, Guilherme are meciuri și meciuri ( precum Chipciu) dar overall nu este de nivelul competițiilor externe. Tade, din punctul meu de vedere, trebuie păstrat. Se comporta ca Nikolici, un șifonier în careul advers, ține bine de minge, cu greu îl învingi în dueluri aeriene și este pasator decisiv. Tahar nu știe pe ce planetă e, Popa vrea să dribleze tot, inclusiv arbitrul de tușă. Hamroun este poate cel mai răsărit din echipă, un fel de Dică 2.0, care chiar aleargă. Râpă este bunicel, aș spune, face binișor defensiva și apare și în atac. Toșca s-a dovedit o surpriză pentru mine, joacă neașteptat de bine, e constant, contribuie, împreună cu Varela, la toată partea defensivă, făcându-l pe Papp, care e cu un cap mai mare ca el, inutil și greoi. Niță are potențial foarte mare, se vede ca are o clasă peste ce e la noi, spun asta văzându-l cum își riscă integritatea corporală ca să apere poarta. Breveld vrea să plece, e singura explicație pentru jocul lui slab. Muniru nu s-a integrat în lot, vrea să fie și el ca Messi dar eșuează lamentabil. Am uitat pe cineva?

Guilherme joacă prost, la fel ca și Chipciu. Rar când nu greșește, dar nu are niciul fel de realizare deosebită "vierme". Pe Alcenat nu l-am văzut sub comanda lui Rădoi, poate îl pune Reghe pe picioare. Tade întradevăr este un camion. Avem nevoie de vârf care dă goluri, nu care se pune în fața adversarilor și îi opturează. Joc bun de cap? Câte goluri are cu capul? Bun pasator? Cu latul, in fața porții dau și eu pase bune. Tahar îmi pare peste bezmeticul ăla de Muniru. Hamroun joacă divin cu Voluntari și Chiajna, în meciurile mari nu e Dică 2.0. Și după 2-3 meciuri se accidentează și stă o lună pe bară. Să-l vedem pe Hamroun cum joacă după pregătirea din iarnă. Râpă e ZERO. Eu l-aș vrea pe Toșca pe stânga și pe Varela pe dreapta, să joace ofensiv cum juca în mandatul trecut al lui Reghe. Și Papp fundaș central. Niță e portar bun, pe Cojocaru l-aș pune portar la stadion. Breveld ar fi bun la Dinamo, să le mănânce și lor meciurile. Părerea mea. :)

scorelivepro
scorelivepro  •  31 Decembrie 2015, 14:06

Corect, Popa și-a pierdut claritatea. Chipciu trebuie lăsat liber, ca Stanciu. Sa pivoteze pe benzi. Hamroun stanga, Chipciu libero dreapta, Stanciu în mijloc, dar nu avansat ca sa poată să susțină mijlocașii defensivi.

luciann
luciann  •  31 Decembrie 2015, 13:59
Postat de scorelivepro pe 31 Decembrie 2015, 13:46

Corect, luciann! Chiar l-am uitat... Stanciu a devenit un adevărat număr 10 de la plecarea lui Tănase. Se vede multa muncă, joaca aproape impecabil, sclipitor câteodată. Singurul lui defect e statura care îl expune duelurilor tari din campionatul nostru.

Sunt de parere ca, Chipciu ar trebui "realocat" pe banda dreapta si linia de atac sa fie Chipciu-Stanciu-Hamroun in spatele unui varf de calitate! Alcenat (repus pe picioare de Reghe-Neubert)-Chipciu ar fi o banda dreapta puternica! Iar Popica pe banca, nu mai joaca chiar nimic! Ne-a mai "mancat" si meciurile cu Dinamo si Astra cu ratarile lui!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează