FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Totul sau nimic » Ultimele variante ale Stelei pentru a-l înlocui pe Georgievski

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 21:15

Steaua a renunţat la Rafael Cruz, după ce brazilianul a bifat numai 54 de minute în amicalul cu FC Basel, 1-1. Astfel, problema fundaşului dreapta rămîne în continuare nerezolvat.

Oţelul îl blochează pe Rîpă
În pole position pentru a-l înlocui pe Daniel Georgievski, în continuare accidentat, se află Cornel Rîpă (23 ani). Fundaşul dreapta al Oţelului a intrat în ultimele şase luni de contract şi a fost trimis la echipa a doua pentru că nu a acceptat prelungirea. Gigi Becali a oferit deja 50.000 de euro pentru a-l transfera, dar oferta a fost refuzată de gălăţeni. Rîpă nu este pe placul lui Mihai Stoica, dar Laurenţiu Reghecampf este ar accepta venirea sa la echipă.

Giovanni îl dă pe Bandalovski
A doua opţiune vine din străinătate. Căpitanul celor de ŢSKA Sofia, Ivan Bandalovski, i-a atras atenţia lui Gigi Becali încă din 2011, de la duelul din play-off-ul Europa League. Fundaşul bulgar de 26 de ani a fost propus de Giovanni Becali şi cere un salariu lunar de 20.000 de euro pînă în vară. Negocierile s-au blocat după venirea lui Rafael Cruz în cantonamentul din Marbella

Miza pe Chipciu
Ultima soluţie vine din cadrul echipei. Alexandru Chipciu ar trebui să se sacrifice din nou şi să evolueze în defensivă împotriva lui Ajax. Laurenţiu Reghecampf i-a încercat în primele două meciuri amicale pe Andrei Prepeliţă, Paul Pîrvulescu şi Valeriu Lupu pe postul de fundaş dreapta, dar toţi trei au dezamăgit.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (15)
valy1948
valy1948  •  20 Ianuarie 2013, 18:30

Dupa ce si-a atins scopul cu respingerea lui Cruz, ca lovitura de imagine data in detrimentul Anei Maria Prodan, varul Victoras, preocupat in principal sa vanda jucatori ai Stelei, ca doar de acolo vin bani gramada (vezi transferul lui Stancu din care au tras mai mult de jumatate din suma) ,iar achizitii doar din Bulgaria unde are prieteni docili cu care il pot prosti inca odata pe patronul zbuciumat. De ce sa ofere 100 sau 150 mii de euro pentru Rapa, din care varul ar castiga cam pentru doua beri, si nu pe Bandalovski, jucator cotat la peste un milion. Ce il intereseaza pe dinamovist sa intareasca Steaua daca valoarea castigului e neglijabila, el urmareste numai castigul propriu.

tac77stelist
tac77stelist  •  19 Ianuarie 2013, 23:50
Postat de bandoleros pe 19 Ianuarie 2013, 22:23

bineinteles! si cei de la dinamo au gandit la fel!

CE AU GANDIT AIA???? IN PRIMUL CE SA GANDEACA SI CINE SA GANDEASCA??? ACOLO IN AFARA DE NEGOITA NU ARE NIMENI CREIER....RESTUL SUNT INTERLOPI CARE VOR DOAR PROFIT RAPID ....ZERO PERFORMANTE....IN PRIMUL RAND DINAMO NU ARE ISTORIE...DECI PE CINE SA DUCA DIN TRECUT CA SA REINVIE SPIRITUL DIN TRECUT....PE LUPU...ALCOOLISTU????

djamorphis
djamorphis  •  19 Ianuarie 2013, 22:45
Postat de faurul_pamantului pe 19 Ianuarie 2013, 22:18

Stiu ca visez un pic, dar spune tu, un C.A. format din Iordanescu si Jenei, oameni respectati si implicati total in proiect nu i-ar aduce Stelei statura pe care o avea inainte??, un sponsor "world class" plus altii importanti la nivel national, ar readuce oamenii pe stadion, si-ar recastiga respectul pe care-l avea cand mergea in deplasare, chiar si la rivale! Asta va atrage si mai multi sponsori si mai multi suporteri, si bineinteles mai mult respect, seriozitate! Ar respecta orice competitie (cupa romaniei inclus) si-ar pune obiective realiste pe termen lung. In cativa ani, reconstructia unui stadion, reimplementarea respectului fata de jucatori si angajati,,,

Bravo, FORTZA STEAUA!! MM BEHE!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează