FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Trădare pînă la capăt! Costel Gâlcă a dezvăluit în Gazeta Sporturilor ce i-a mărturisit Gabi Tamaş :O

Gabi Tamaș a debutat la Steaua în meciul contra celor de la CSU Craiova, foto: GSP
Gabi Tamaș a debutat la Steaua în meciul contra celor de la CSU Craiova, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 15:56

Într-un interviu EXCLUSIV pentru Gazeta Sporturilor de azi, antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a vorbit despre subiectele grele din jurul echipei pe care o antrenează.

După un start ratat de retur, antrenorul în vîrstă de 42 de ani a răspuns întrebărilor incomode ale jurnaliştilor GSP. Un răspuns a uimit.

[Interviul poate fi citit integral pe platforma Gazeta Digitală]

Gabriel Tamaş, fundaşul cu trecut dinamovist, venit în această iarnă liber de contract, şi i-a făcut o mărturisire antrenorului stelist, care sigur îi va înfuria pe ultraşii din Ştefan cel Mare. Iată dialogul dintre reporterii GSP şi Costel Gâlcă:

- Aţi fost surprins cînd aţi aflat de venirile lui Tamaş şi Ţucudean, doi jucători cu trecut dinamovist?
- Nu, pentru că sînt jucători profesionişti şi pot merge unde doresc ei, unde se simt bine şi utili. Chiar dacă au jucat la Dinamo, sînt fotbalişti foarte buni şi ne vor ajuta. Oricum, am înţeles că Tamaş a ţinut cu Steaua de mic. (rîde cu poftă)

- Aşa v-a spus?
- Da.

» Citeşte şi: Analiză pe toate înlocuirile făcute de Steaua în acest sezon, după dezvăluirile GSP că Becali decide tot din puşcărie: Gigi nu se pricepe!

» Doar 3 români în echipa etapei! Cum arată echipa petardelor. În Gazeta de azi afli tot primul 11

» Analiză pe toate înlocuirile făcute de Steaua în acest sezon, după dezvăluirile GSP că Becali decide tot din puşcărie: Gigi nu se pricepe! :)

Playtech: Cea mai incitantă „sosie” a lui Kim Kardashian s-a dezbracat pentru fani. Cum arată după ce a investit o avere în noul ei trup GALERIE FOTO


Comentarii (49)
597888413680884
Vasile Tichiris  •  08 Martie 2016, 11:00

galca are dreptate fiind jucatori profesionisti si de ce sa nu spunem si jucatori buni au dreptul sa joace la ori ce echipa in care se simpte apreciat si cu colegi prieetenosi-nu conteaza in ce cartier bucurestean sta

bigiu
bigiu  •  05 Martie 2015, 12:08
Postat de delus pe 04 Martie 2015, 18:18

Agariciule ,miticule ai facut spume la gura ?S-o futi pe mata aaaaaaaa fraiere I-a de aici si tu. Steaua e nu m-ai una...... destul gunoiule restul cauta pe net si invata si tu.

LIGA 5 E STEAUA AI GRESIT PAGINAComentariul tău...

bigiu
bigiu  •  05 Martie 2015, 12:07
Postat de radd1cal pe 04 Martie 2015, 17:53

:)))))))))))))))))))))

BA TU TI CU FCSB

Vezi toate comentariile (49)
Comentează