FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Trage de Bergodi

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2007 00:00

Copos a fost simbata seara la Pro Rapid ca sa-si convinga antrenorul sa ramina. Cristiano Bergodi chiar vorbeste serios, vrea sa plece de la Rapid! O dovada in acest sens e vizita pe care George Copos a facut-o simbata seara in cantonamentul echipei. Patronul a venit sa discute cu jucatorii despre meciul de joi cu Nurnberg, dar obiectivul principal a fost antrenorul. Bergodi e hotarit sa paraseasca Romania dupa partida de joi. "Daca nu ne calificam in gupe, ma intorc in Italia", a amenintat el. Copos a vorbit cu tehnicianul si i-a spus ca dorinta sa este sa continue colaborarea indiferent de rezultatul din Cupa UEFA.

Are copilul bolnav?

Surse autorizate sustin ca tentatia revenirii la Roma nu e generata doar de frustrarea acumulata dupa ultimele decizii luate de comisiile FRF, ci ar mai fi un motiv personal. Unul dintre cei doi copii ai antrenorului rapidist are probleme de sanatate si Bergodi si-ar dori sa poata fi alaturi de el. Enervat de unele comentarii ale lui Mircea Sandu, peninsularul chiar a adus acest argument: "Mi-am sacrificat familia si am muncit pentru banii pe care i-am cistigat in Romania!".

Coman: "Nu joc!"

Dani Coman e inca accidentat si sansele ca el sa fie pe teren joi au ramas infime: "Nu cred ca voi juca, pentru ca ma antrenez doar separat. Nu stiu cind voi putea sa reincep pregatirea normala, sper ca zilele viitoare". Bergodi nu e foarte ingrijorat: "Am incredere in Andrade, a dovedit pina acum ca a fost o achizitie buna". Contra lui Nurnberg, revin, in schimb, Emil Dica si Costin Lazar, ambii dupa entorse.

ADVERSAR CUPA UEFA / FC Nurnberg
"Moral pentru Bucuresti"

Antrenorul Nurnbergului, Hans Meyer, considera remiza de la Bochum (3-3) "un succes". si vrea ca "moralul excelent pe care l-am demonstrat astazi sa-l

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează