FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRAGEDIE

Tragedie în lumea fotbalului » A murit fostul arbitru Dan Petrescu!

Dan Petrescu a murit la 76 de ani
Dan Petrescu a murit la 76 de ani

Articol de , - Publicat luni, 20 iulie 2020 11:24 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:53

Fostul arbitru internațional Dan Petrescu, poreclit „Fibră”, a decedat la 76 de ani, din cauza unei tumori cerebrale. Înmormântarea urmează să aibă loc miercuri.

Dan Petrescu a fost șeful CCA în perioada 1994 - 2001. Ca arbitru, „Fibră” a strâns 12 sezoane în Divizia A și peste 40 de meciuri internaționale.

În mandatul lui Petrescu, în fotbalul românesc au apărut arbitri precum Sorin Corpodean, Florin Chivulete, Constantin Zotta, Marcel Savaniu, Viorel Anghelinei, Alexandru Tudor sau Cristi Balaj.

A murit fostul arbitru Dan Petrescu: „Dumnezeu să-l ierte!”

„Acum două săptămâni, a venit la mine acasă la un grătar. Am băut și un pahar de vin, iar seară, când a plecat, m-a întrebat: «Dar pe mine cine m-a adus aici?». Prima oară am crezut că e vreo glumă, dar am decis să-l ducem să facă un RMN. Și când au venit rezultatele... Tumoare cerebrală! 

Din păcate, era într-o stare neoperabilă. A fost internat la București, începuse și un tratament, dar, din păcate, nu se putea opera absolut deloc. Apoi, am decis să-l ducem la un spital de neurologie, de la Măgurele. Era internat acolo. În această dimineață, ne-au sunat doamnele de acolo și ne-au anunțat că a decedat. Dumnezeu să-l ierte! A fost un arbitru internațional și un conducător foarte bun", a spus pentru GSP.RO Florin Chivulete, nașul de cununie al băiatului lui Dan Petrescu „Fibră".

VIDEO Emisiunea GSP Live cu Dan Petrescu din 25 februarie 2020

  • Dan Petrescu, prezent în emisiunea GSP Live la începutul acestui an, în luna februarie, a făcut o mărturisire șocantă în direct: în calitate de șef al CCA, trimitea arbitrii tineri la meciurile aranjate ale Cooperativei pentru a se roda în partide fără scandaluri și fără tensiune

Citește mai multe știri de actualitate:

Șoc la CFR Cluj: 5 noi cazuri pozitive de coronavirus, pe lângă Adi Păun

Ultimele informații despre focarul din „Ștefan cel Mare”: ce urmează pentru jucătorii depistați pozitiv cu coronavirus

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (3)
tincucatalin
tincucatalin  •  20 Iulie 2020, 13:12

Pa

new_philips
new_philips  •  20 Iulie 2020, 13:12

Sorin Corpodean, Florin Chivulete, Constantin Zotta, Marcel Savaniu, Viorel Anghelinei, Alexandru Tudor sau Cristi Balaj. numai *** de arbitri au aparut pe vremea astuia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos70
dragos70  •  20 Iulie 2020, 11:59

DUMNEZEU SA-L IERTE SI ODIHNEASCA IN CERURI!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează