FOTBAL  »  LIGA 1  »  DECES

Traian Ivănescu s-a stins din viață la 86 de ani

Jiul Petroșani, câștigătoarea Cupei României în anul 1974
Jiul Petroșani, câștigătoarea Cupei României în anul 1974

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 18:35

Traian Ivănescu, fost jucător și antrenor la Jiul Petroșani, a decedat luni, la vârsta de 86 de ani.

Acesta s-a stins din viață chiar în anul centenarului clubului Jiul Petroșani, alături de care a cucerit în premieră Cupa României, în anul 1974.

Traian Ivănescu a fost cel care l-a promovat pe Mihai Stoichită, actualul director tehnic în cadrul FRF. El a evoluat și la Steaua București, în perioada 1952-1963, dar și la Progresul București, ăntre 1963 și 1965. De asemenea, a mai trecut pe la Flacăra București, Siderurgistul Galați

În cariera de antrenor, Traian Ivănescu a pregătit juniorii lui Dinamo, dar și echipele de seniori ale cluburilor Jiul Petroșani, Steagul Roșu Brașov, Maramureș Baia Mare, Metalosport Galați sau Flacăra Moreni.

Soția sa, Doina Ivănescu, a fost voleibalistă la Dinamo, unde ulterior a ajuns și președinte. Aceasta a decedat în anul 1996, la vârsta de 61 de ani.

VEZI ȘI:

UPDATE Dinamo rămâne fără antrenor și după ziua de azi » Cristian Pustai, ofertat de „câini”, dar clauza îl împiedică să ajungă în „Ștefan cel Mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (1)
110050670309137
Ion Ion  •  31 Iulie 2019, 00:47

Odihneaasca-se in pace ! Ne e dor de echipele cu traditie, cu suporteri !!! Ne e dor de Jiul, Uta, Rapid, Petrolul, U Cluj, Poli, U Craiova, Farul, Arges, Fc National, Sportul, Gloria, Brasov, ASA, Olimpia, STEAUA, Venus, Carmen, etc etc.... Ne e dor de o Ligă 1 cu echipe, nu cu adunături politice...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează