FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer important bifat de FC Voluntari! Aduce înlocuitor pentru Kone care are cifre mai bune decât fotbalistul care merge la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 12:52

Petre Ivanovici (26 de ani) pleacă de la FC Botoșani pentru a semna cu FC Voluntari. Liber de contract, fotbalistul s-a remarcat în sezonul trecut, când a avut niște cifre excelente.

„Eram la final de contract cu FC Botoşani, dar nu m-am grăbit să semnez prelungirea contractului. Am semnat cu FC Voluntari. Financiar vorbind, nu se poate compara oferta celor de la Botoşani cu ceea ce mi-a oferit Voluntariul.

Am şi eu o vârstă şi trebuie să mă gândesc şi la viitorul meu. În plus, antrenorii de acolo, Florin Marin şi Dinu Todoran m-au dorit foarte mult. Au un proiect interesant, iar obiectivul echipei este intrarea în play-off.“ a spus Petre Ivanovici.

Petre Ivanovici vine să-i ia locul lui Hamed Kone, care va merge la Dinamo. Primul are 26 de meciuri în sezonul trecut, 6 goluri și 7 pase decisive, în timp ce al 2-lea are 30 de partide, 5 goluri și 7 pase.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2016, 14:47
Postat de khal_37 pe 24 Iunie 2016, 13:28

Kone merge la dinamo.. zici ca ar merge la shoping. Știm cu toții cum s-a realizat aceasta mutare: ionut neputință-robert neputință-psd-gabriela firea-pandele-Kone gratis,.

Exact cum sa intamplat la voi cu transferu lui Achim ?? Stii da ca ci0benul vostru e finul lui Pandele si ambii fiind in partide ( Becali in PNG si Pandele in UNPR) sa realizat acest transfer in familie !!!

manu.
manu.  •  24 Iunie 2016, 14:13
Postat de dinamo_fan pe 24 Iunie 2016, 13:32

toti jucatorii adusi de steaua au fost adusi gratis. nu Dinamo e clubul cu patron implicat in politica, europarlamentar corijent, sef de partid si *** la alte partide. vezi-ti acolo de saracia, de prostia si de steaua ta.

iti pierzi timpul, globa este sigur postac iar celalalt clona unui sarit de pe fix; lasa-i sa debiteze, pentru asta sunt platiti

l0gan676
l0gan676  •  24 Iunie 2016, 13:49

Moama daca l lua pe kone fc capra fcsb din pipera ce cifre avea kone ...cifrele lui achim sau aganovici ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează