FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A jucat cu Mutu la Ajaccio și cu Alibec la Inter, acum semnează în Liga 1! Fotbalistul a ajuns deja în România

Junior Tallo a fost coleg cu Adrian Mutu la Ajaccio / Sursă foto: Imago Images
Junior Tallo a fost coleg cu Adrian Mutu la Ajaccio / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 12:46 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 13:13

Junior Tallo, un internațional ivorian în vârstă de 30 de ani, semnează cu FC Botoșani. Atacantul cu 8 selecții în naționala Coastei de Fildeș a ajuns în România și s-a înțeles cu formația lui Valeriu Iftime.

Liber de contract din ianuarie, când s-a despărțit de Ujpest, Junior Tallo și-a găsit rapid contract. Jucătorul cotat la 300.000 de euro de Transfermarkt va bifa prima experiență în fotbalul românesc, urmând să evolueze pentru FC Botoșani.

Transfer la FC Botoșani: ivorianul Junior Tallo semnează cu echipa lui Valeriu Iftime!

Fost junior promițător, Tallo a fost coleg cu Adrian Mutu la Ajaccio și cu Denis Alibec la Inter Primavera. Primul îi va fi adversar din postura de antrenor, în timp ce pe Alibec îl va înfrunta în meciul direct cu Farul. De-a lungul carierei, vârful ivorian a mai evoluat pentru AS Roma (3 meciuri pentru romani în Serie A), Bari, Bastia, Lille (23 de apariții în Ligue 1), Amiens, Vitoria Guimaraes, Chambly și Samsunspor.

Atacant de careu cu un fizic impozant, înalt de 1,85 m., Junior Tallo vine să aducă un suflu nou în ofensiva Botoșaniului. Va lupta pentru un loc de titular cu Mihai Roman II și cu un alt atacant african, Sekou Camara, originar din Guinea. 

VIDEO Valeriu Iftime, despre forma extraordinară a lui Sebastian Mailat: „Poate fi o variantă pentru echipa națională!”

Citește și alte știri de actualitate: 

„Ce să plătesc, mă? Nu sunt mulțumit!” » Becali se gândește să renunțe la un titular de la FCSB: „O să vorbesc cu Pintilii”

Marius Lăcătuș dezvăluie cum se implica Gigi Becali la echipă: „Am zis că sparg telefonul” + Ce idee i-a dat nepotul patronului ca să scape de gura acestuia: „Nu te costă nimic!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
petri91
petri91  •  23 Februarie 2023, 17:45

Toată stima! De unde și pana u de un transfer tare ?!?!?! Uitati-va la câte minute și câte goluri a marcat la UJPEST în liga din Ungaria în actualul sezon. Poate cândva a fost un jucător interesant dar hai sa fim serioși astăzi este un jucător submediocru!

senzor1
senzor1  •  23 Februarie 2023, 17:02

Il vrei la Steaua ? Clujul e un oras de 5 stele !

VardyParty
VardyParty  •  23 Februarie 2023, 13:16

Cate jocuri / minute are Alibec la Inter? Întreb pentru un prieten.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează