FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer la FCSB » Steliștii aduc un jucător pe un post deficitar: "MM și Dică negociază"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 15:13

Gigi Becali a anunțat astăzi că e în negocieri cu un fundaș, după ce FCSB s-a despărțit de Ionuț Larie și Artur Jorge.

Patronul roș-albaștrilor surprinde însă prin faptul că nu-i cunoaște numele jucătorului pe care ar urma să-l cumpere sau să-l împrumute în următoarea perioadă.

"Nu ştiu cum îl cheamă, pe cuvânt. MM şi cu Dică, ei ştiu! Eu nu mă bag la fundaşi. Nici nu ştiu ce naţionalitate are, se negociază cu el", a spus Becali la PRO X.

Unul dintre fundașii despre care s-a discutat în ultima vreme este Ranko Veselinovici de la Vojvodina Novi Sad pentru care Becali a făcut deja o ofertă, însă n-a primit niciun răspuns până acum.

Citește și:  Becali îl vrea pe Ioan Andone la FCSB: "Îmi place de el, dar există o problemă" » Cum l-a impresionat dinamovistul + Ce spune despre Șumudică

Citește și:  Ultimul ordin dat de Becali lui Dică: "I-am zis clar! De la anul o să vedeți" + Jucătorul dorit de la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Iunie 2018, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  01 Iunie 2018, 22:12
Postat de jack_the_striper pe 01 Iunie 2018, 19:29

Da? Pai de ce nu vă spuneți Real Madrid? FC FCSB = Real Madrid. Ce tot vă agitati atâta cu Steaua? Că nu e vreo mare echipă, bântuie prin Liga a 4-a, sunt mii de echipe mult mai bune.

Nu se poate Real Madrid ca ala e antamat. ce n-ai auzit pana acum de REALUL din Giulesti (***!)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  01 Iunie 2018, 21:23

***. Mereu faceti confuzie. Spuneti odata fcsb si de doua ori steaua. M-as bucura enorm sa va dea o amenda grasa pentru manipularea maselor. Voi nu constientizati ca banii ii faceti datorita unor prosti ca si mine, care intram zilnic si va facem trafic? Daca 80% dintre "prostii" de pe gsp va spunem zilnic ca tara s-a saturat de sătănelul ăsta imbracat in sfant, voi de ce sunteti atat de lingai? Deja am observat ca multi parasesc site-ul. E si normal. Faceti o reclama pro acestui personaj infractor, incat va dati singuri foc la valiza. Lumea s-a saturat de derbedeul suprem. Majoritatea injura fcsb-ul nu din cauza jucatorilir, ci pur si simplu din cauza hahalerei,omul care injura femei, sechestreaza barbati(caz real).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează