FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer neașteptat la FCSB?! » Mihai Pintilii oferă soluția pentru defensivă: "Îmi place mult cum joacă"

Cristea, numărul 15, ținta lui Gigi Becali în acastă iarnă FOTO: Cristi Preda
Cristea, numărul 15, ținta lui Gigi Becali în acastă iarnă FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 15:45

Mihai Pintilii (34 de ani) a oferit detalii din interior despre modul în care este tratat Nicolae Dică în vestiarul celor de la FCSB. Mijlocașul naționalei a dat și indicii despre fundașul central pe care îl vrea Gigi Becali.

"Dică este antrenorul echipei, are licența PRO. Ce spune patronul că face e treaba lor. Sunt discuțiile lor, ale lui Dică și Gigi Becali. Și chiar nu aș vrea să intru în detalii.

Dică vine, ne antrenează, vorbește, are respectul nostru, al jucătorilor. El a muncit ca să ajungă antrenor, cum și noi muncim ca să ne facem treaba ca fotbaliști profesioniști. Ar fi și culmea să nu existe acest respect jucător-antrenor.

În unele momente, da, joacă doar cine vrea Becali. Dar câteodată poți să mai iei și decizii greșite. Asta se întâmplă la un meci, să zic așa, nu se întâmplă tot timpul", a declarat Pintilii pentru Fanatik

Becali aduce fundaș central

"O să aduc un fundaș central, tânăr, din Liga 1 în această iarnă", declara Becali la finalul meciului Poli Iași - FCSB 1-2. 

Una dintre posibilități ar fi Iulian Cristea, 24 de ani, de la Gaz Metan. Chiar Pintilii a recunoscut că-i place jocul fundașului de la Mediaș.

Vezi și: Gigi Becali pune pe liber cel mai bun marcator din lotul actual: "Nu e caviar, e de știucă!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
albalbastru72
albalbastru72  •  26 Noiembrie 2018, 19:12

L-ai intrebat mai Pintilii daca baiatul asta accepta sa-i bagati fum in fund?

florianveress
florianveress  •  26 Noiembrie 2018, 19:11

Atâta timp cât în fiecare meci al fc fcsb câte un adversar "greșește" de 3 puncte, nu mai trebuue transferuri! panțâru stie de ce!

talpan_terminator
talpan_terminator  •  26 Noiembrie 2018, 18:43

Alt transfer fictiv al FîCîSîBî-ului... După GSP ar fi trebuit să aibă ăștia lot de 100 de jucatori. :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează