FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Gigi Becali pune pe liber cel mai bun marcator din lotul actual: "Nu e caviar, e de știucă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 11:20

Gigi Becali afirmă că Raul Rusescu nu mai este o soluție pentru atacul celor de la FCSB din iarnă. Patronul vicecampioanei a fost dezamăgit de prestația vârfului din Poli Iași - FCSB, scor 1-2. 

"Sunt dezamăgit de Rusescu. Nici măcar nu mai am ce să zic de el. Parcă a uitat fotbalul. Avem contract, să vedem dacă găsim o modalitate ca să renunțăm la el. Dacă el le pierde pe toate, nu câștigă niciun duel, ce să fac.

Cu siguranță că vom lua un atacant. Dacă nu joacă Gnohere, nu avem soluții. Rusescu nu e ceea ce credeam. Nu e caviar, e de știucă.

Iau și un fundaș din Liga 1. O să aduc și un mijlocaș sau chiar 2. Nedelcu și încă unul avem nevoie. Dacă se accidentează Pintilii. Nedelcu e punct fix. Aseară a fost excepțional", a declarat Becali la Pro X.

5este nota primită de Raul Rusescu în Poli Iași - FCSB 1-2

44de goluri a marcat Raul Rusescu în cele 3 perioade la FCSB, cele mai multe din lotul actual

Vezi și:Gică Hagi a sunat la miezul nopții și l-a mitraliat pe Gigi Becali în direct: "A intrat în fibrilații! Continuă să strice TOT"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
1183279968492071
Simona Dumitru  •  26 Noiembrie 2018, 18:34

Sincer Gigi

chromophobia
chromophobia  •  26 Noiembrie 2018, 15:12

Bai *** ba! Il bagi varf impins si zici ca nu e bun?A facut extrem de multe Rusescu pt fcsb-ul tau,si-a meritat orice euro.Baga-l acolo unde trebuie sa stea,in spatele lui varfului.Da-l afara,ca iar pierzi campionatul.Faci cate o prostie d-asta,pac,locul 2 peste ceafa :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  26 Noiembrie 2018, 14:50
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 26 Noiembrie 2018, 13:32

vad ca nu mai *** pe aici cand primesc 11m de pomana .nu a fost suficient ca unul de la iasi a jucat ptr. ei , a trebuit sa le dea 11 m ca sa castige si ei 3 puncte.

isabella, ti si nazare! :D a fost penalty mare cat casa poporului! ca ciobanul si oile lui sunt antipatici, e alta poveste, dar asta nu inseamna ca vedem numai ce ne place!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează