FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

EXCLUSIV Prima mutare pregătită de Oțelul în mercato: „Am avut o discuție cu Mister Dorinel, o să iau în calcul”

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 15:34 / Actualizat joi, 23 mai 2024 15:55

Eduard Pap, 29 de ani, portarul titular al Oțelului din ultima parte a sezonului, a ajuns la final de contract cu dunărenii, dar poate continua la Galați. A explicat detaliile.

Oțelul Galați a încheiat pe locul 8 primul sezon de la revenirea în Liga 1 și a jucat finala Cupei României, miercurea trecută la Sibiu, pierdută dramatic la penalty-uri în meciul cu Corvinul Hunedoara.

În ultimul meci oficial al sezonului, dunărenii au pierdut pe propriul teren, 0-2 cu U Cluj, posibilitatea de a juca în barajul pentru Conference League. Cu toate acestea, suporterii s-au strâns în fața vestiarelor și i-au aplaudat pe Dorinel Munteanu și jucătorii săi.

Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
CFR CLUJ
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

La finalul partidei, antrenorul, care este un manager al Oțelului, având puteri depline în conceperea lotului, a anunțat o rebranduire a echipei, în perspectiva viitorului sezon.

Unii jucători au stipulat în contract că angajamentul se prelungește automat dacă echipa scapă de retrogradare, ceea ce s-a și întâmplat. Alți jucători sunt la final de contract. În ultima categorie se află și Eduard Pap, 29 de ani, goal-keeper ce a sosit la Oțelul la începutul lui 2024.

Aflat și pe lista lui Dinamo și a lui FC Botoșani, ardeleanul a acceptat să semneze cu gălățenii până la 30 iunie. Angajamentul îi expiră, dar au existat primele contacte ca portarul să continue. Fotbalistul ce a blocat două penalty-uri în finala Cupei României, dar n-a putut să-și salveze de tot echipa, este pe lista lui Dorinel Munteanu, însă nu s-a semnat niciun act până acum. Așa că orice este posibil, pentru viitorul apropiat.

Eduard Pap ar fi pe lista lui Dorinel Munteanu și pentru ediția 2024/2025

"A fost un sezon foarte bun la Galați. După o jumătate de an doar destul de bună la Gyor. N-a fost ceea ce-mi doream eu să fie la maghiari, mă bucur că am luat decizia de a semna cu Oțelul.

Acum, urmează vacanța, să mă deconectez total de fotbal, o să iau în calcul cea mai bună variantă pentru mine și familia mea. Am avut o discuție cu Mister Dorinel, mi-a transmis că mă dorește, a rămas să discutăm în continuare", a declarat Eduard Pap pentru GSP.ro.

17meciuri a adunat Eduard Pap pentru Oțelul, dintre care în șase nu a primit gol

Eduard Pap e de părere că Oțelul poate și mai mult: „La anul, să se depășească acest sezon"

Fotbalistul mai are și alte variante din țară și din străinătate.

"Oțelul își poate propune drept obiectiv să depășească performanțele din acest sezon. Rămâne marea supărare că n-am luat Cupa, ar fi trebuit să o câștigăm. Lumea de la Galați trebuie să fie mândră de ceea ce s-a făcut la Oțelul în acest an.

Oricum, după meciul cu U Cluj, fanii au făcut o atmosferă extraordinară. Oamenii la Galați trăiesc pentru fotbal. Este ceva deosebit pentru România. Mă oftic și la acest ultim duel, cu U Cluj, am avut momente-cheie în care puteam tranșa meciul. Dar am ratat din nou un penalty, de această dată la 0-0, apoi am pierdut", a mai comentat fotbalistul.

Vreau să-i mulțumesc în mod special domnului Dorinel Munteanu pentru încrederea acordată, dar și oamenilor din Galați, și celor din club. Oțelul rămâne o opțiune foarte bună pentru mine
Eduard Pap, portar Oțelul

OȚELUL GALAȚI - U CLUJ 0-2 » Dorinel Munteanu: "Țin să-mi felicit jucătorii. Rezultatele din acest sezon sunt foarte bune. O să înceapă reconstrucția. Urmează iar un cantonament montan, vacanța va fi scurtă"

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează