FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer-surpriză pregătit de Gigi Becali » Ce jucător ar putea ajunge la echipă în iarnă: "FCSB are prima opțiune, având în vedere prietenia pe care o avem"

Andrei Răuță
Andrei Răuță

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 19:03

FCSB poate realiza în această iarnă un transfer total surprinzător, care ar putea rezolva problemele din defensivă, zona vulnerabilă a echipei lui Nicolae Dică. 

Gigi Becali e interesat de Andrei Răuță, 23 de ani, fundașul central al divizionarei secunde Academica Clinceni, locul 3 în acest sezon. Președintele ilfovenilor a confirmat interesul roș-albaștrilor.

"Există un interes din partea lor, dar nicidecum nu s-a transferat. Încă nu s-a perfectat nimic, mai sunt şi alte două cluburi din Liga 1 interesate, dar prima opţiune o vor avea cei de la FCSB, ţinând şi de legătura pe care o avem cu ei, de prietenie. Nu e nimic concret, dar sunt şanse să meargă acolo. Există interes din partea lor, dar nu s-a perfectat nimic", a declarat Valentin Budeanu, președintele clubului din Clinceni, conform Prosport.

Fost internațional U19, Andrei Răuță evoluează pentru Academica Clinceni de la începutul acestui an. Fundașuș și-a făcut junioratul în Franța, la Guingamp. Acesta a mai jucat la CS Balotești, Bucovina Pojorâta și Astra, dar nu a bifat niciun minut la Astra.

FCSB are un parteneriat cu Academica Clinceni, despre care GSP.ro a scris în luna iulie a acestui an (detalii pe larg, aici).

Vezi și: 7 indisponibili pentru Dică! Un fotbalist important a ieșit accidentat azi din antrenament » Cum ar putea arăta primul "11" sâmbătă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  27 Octombrie 2018, 00:16
Postat de stelistdemic01 pe 26 Octombrie 2018, 22:28

nu esti relaxat deloc... vezi acum de ce nu da nimeni nici macar un cornet de semintze pe tine?

Esti prost. Am incercat sa-ti intind colacul de salvare dar o tii una si buna. Ca un disc stricat. Hai, la poarta cu tine. Mana intinsa ! Dar sa spui o poveste credibila :)

1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Octombrie 2018, 22:33

N-ar fi mai bine ca jiji sa aiba parteneriate cu toate echipele din tara,ca poate asa castiga si el campionatul?

stelistdemic01
stelistdemic01  •  26 Octombrie 2018, 22:28
Postat de sebastian.vettel pe 26 Octombrie 2018, 22:09

Eu sunt relaxat, dar iti spun prieteneste ca esti in ton cu replicile, adica patetic. Am comentat la articol si tu ai luat-o personal. Ti-am jignit idolul ? N- a fost intentia mea.

nu esti relaxat deloc... vezi acum de ce nu da nimeni nici macar un cornet de semintze pe tine?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează