FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

Transferul #10 în Bănie: Sekou Sidibe, noul transfer al lui FCU Craiova

Sekou Sidibe a semnat cu FCU Craiova / Sursă foto: Facebook
Sekou Sidibe a semnat cu FCU Craiova / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 16:37 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 16:59

FCU Craiova 1948 a bifat cea de-a zecea achiziție a verii. Sekou Sidibe, o extremă belgiană în vârstă de 20 de ani, e ultimul jucător care se alătură trupei lui Adrian Mutu.

Născut în Coasta de Fildeș, Sekou Sidibe reprezintă Belgia, însă a evoluat timp de nouă ani pe tărâm olandez, la PSV Eindhoven, acolo unde a fost considerat o mare speranță a clubului. Nu a apucat să debuteze la prima echipă a colosului PSV și a ajuns la FC Emmen, ultimul club la care a jucat înainte de a ajunge în Bănie.

Transferul #10 în Bănie: Sekou Sidibe a semnat cu FCU Craiova

„Fotbal Club Universitatea 1948 a reușit să obțină semnătura extremei Sékou Sidibe! Sékou Sidibe, jucător în vârstă de 20 ani, ce în sezonul trecut a evoluat 4 meciuri pentru formatia FC Emmen, în prima liga olandeză, a debutat la 19 ani în Eredivise. 

Sékou este considerat drept unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Olanda, fiind crescut timp de 9 ani la PSV Eindhoven, unde a și evoluat 24 de meciuri în liga a II-a olandeză pentru echipa a doua lui PSV Eindhoven, în sezonul 2019/20. 

De asemenea, Sékou a evoluat pentru toate naționalele de tineret ale Belgiei, incepând cu U15, până la U19. Sperăm ca Sékou Sidibe să fie revelația campionatului și, în timp, să devină un jucator important al Europei.  Bine ai venit, Sékou”, se arată în comunicatul emis de clubul alb-albastru

350.000 de euroe cota de piață a lui Sekou Sidibe, conform portalului Transfermarkt

FCU Craiova - bursa transferurilor

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber), Vlad Achim (liber), Sekou Sidibe (FC Emmen)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber)

VIDEO Discuția pe care Adrian Mutu a avut-o cu patronul Adrian Mititelu, aflat în închisoare

Citește și alte știri de actualitate:

Liga 1 pornește la drum cu al 104-lea sezon competițional din istorie! Ne vedem pe stadioane

Mutu transferă de la Dinamo » A semnat cu FCU Craiova, imediat după ce și-a reziliat contractul cu „câinii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
george.br
george.br  •  16 Iulie 2021, 11:54
Postat de jony_10 pe 16 Iulie 2021, 10:03

Niciodată ***!! Niciodată nu ma va conduce gogoașă și acoliții lui! Niciodată nu voi susține o echipa care nu are nimic în comun cu Universitatea Craiova cum sunteți voi! Iar legat de desființare stai liniștit ca o veți face voi cât de curând.... Deja molul plutește... Oamenii vor banii înapoi! :))))))

E clar ca ai inceput sa ai halucinatii!:)))))

george.br
george.br  •  16 Iulie 2021, 11:48
Postat de jony_10 pe 16 Iulie 2021, 11:17

Da e an experimental și la anul nu mai sunteți.... Nu ar fi prima oara :)))))

Numai de dorinte neimplinite aveti parte in ultima vreme...:))) V-ati dorit, in ordine, ratari ale promovarilor noastre... ce mai trambitati pe-aici "o sa promovati cand o zbura porcul!":))) Acum ati luat iar trambita...Tare mi-e ca o sa traiti o noua dezamagire...

jony_10
jony_10  •  16 Iulie 2021, 11:17
Postat de 1948 pe 16 Iulie 2021, 10:08

"mecelul" nu ne sperie. Asa cum am mai afirmat si cum ar trebui sa fie, anul asta e unul experimental pt noi. Nu trebuie sa ne facem planuri mari ca nu e momentul.De ce sa te stresezi atat de mult sa intri in intertoto pt a te elimina Laci in prima dubla. Noi trebuie sa folosim jocurile pt a ne consolida echipa si a crea automatismele necasare unui joc solidNe am achizitionat cativa jucatori interesanti care se pare ca stiu cu cotofana. Mai trebuie doar pusi corect in angrenaj si de aceea ne trebuie jocuri. Asta trebuie sa inteleaga toti suporterii Stiintei. N are rost sa te complici pt a te face de rusine an de an in "europa",ca clona.

Da e an experimental și la anul nu mai sunteți.... Nu ar fi prima oara :)))))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează