FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mutu transferă de la Dinamo » A semnat cu FCU Craiova, imediat după ce și-a reziliat contractul cu „câinii”

Achim a semnat cu FCU Craiova
Foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Achim a semnat cu FCU Craiova Foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 22:55 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 09:18

Vlad Achim (32 de ani) este noul jucător al celor de la FCU Craiova. Acesta a semnat cu oltenii după ce s-a despărțit de Dinamo și a rămas liber de contract.

Vlad Achim va evolua pentru FCU Craiova în sezonul viitor. Fostul mijlocaș de la Dinamo și FCSB s-a alăturat deja lotului lui Adrian Mutu și poate debuta pentru olteni în meciul din deplasare împotriva celor de la CFR Cluj.

250de mii de euro este cota lui Achim, potrivit transfermarkt.

Achim a plecat de la Dinamo la mai puțin de un an de când a venit la clubul din „Stefan cel Mare.” Acesta și-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu Dinamo, în ciuda restanțelor financiare pe care le are de încasat.

26 de goluriși 22 de pase decisive are Achim în 288 de meciuri în Liga 1

Puljic, Nemec și Fabbrini au plecat și ei de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, reprezentat al firmei RTZ și noul administrator judiciar al lui Dinamo, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre cei trei fotbaliști care au plecat.

 „Am văzut tot felul de variante în legătură cu cei trei. Lor le-am denunțat contractele pentru că nu ne-am înțeles pentru reducerea salariilor. Legea insolvenței permite asta.”

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente! Mititelu jr. și-a încălcat promisiunea

Gigi Becali nu crede că Dinamo mai poate fi salvată: „E pe moarte! Ce să facă Mureșan?” + discuții cu Cristi Borcea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
dansy
dansy  •  18 Iulie 2021, 12:57
Postat de eterrna.terrra.nova pe 14 Iulie 2021, 14:55

Cata frustrare la acest pacalici

Ce prostii spui.Pai lui Achi ii trebuie om ora pana se intoarce sau pana da o pasa iar la viteza are viteza de joagar.Screciu ii da oricand clasa.La fel si Bic.

dansy
dansy  •  18 Iulie 2021, 12:50

Cu asemenea jucatori transferati, la numar,nu o sa va faceti niciodata echipa!.Pai Vlad Achim e jucator?Nu vedeti ce prosti sunt cei doi mititei?

george.br
george.br  •  15 Iulie 2021, 22:39
Postat de jony_10 pe 15 Iulie 2021, 19:04

Aia adevărați dovediți cu documente nu cu vorbe! Aia cu sigla cu care a jucat Balaci pe piept nu desenata azi noapte la beție de n-ea Ady

Bai "n-ea Ady":)))))... leii ori sunt lei adevarati, ori nu mai sunt! Nu d-aia impaiati, vopsiti sau "dovediti", cum ii numesti tu! Aia dovediti nu mai sunt lei, baiete, aia sunt pisoi... asa, ca voi!:)))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close