FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO + VIDEO FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente! Mititelu jr. și-a încălcat promisiunea

Noile echipamente ale FCU Craiova // foto: Facebook +8   FOTO
Noile echipamente ale FCU Craiova // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 20:31 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 21:14

FCU Craiova și-a prezentat seturile de echipament pentru sezonul 2021/2022.

Cu câteva zile înainte de startul noului sezon, nou-promovata și-a prezentat cele 3 rânduri de echipamente - marca Adidas - pe care le va purta în sezonul următor.

FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente » Mititelu jr nu și-a respectat promisiunea

Echipamentul pentru meciurile de acasă este complet albastru, al doilea complet alb, iar al treilea echipament are tricoul și șortul negre.

foto: facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
foto: facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
foto: facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
foto: facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
foto: facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
+4 FOTO

Față de sezonul trecut, echipamentele prezintă mai multe noutăți:

  1. Echipamentul alb și cel negru, destinate meciurilor din deplasare și a celor din Cupa României, nu conțin sigla clubului, ci un logo format din litera U. Clubul oltean anunță că a încercat „un rebranding al celebrei litere U, de pe tricourile de joc ale echipei noastre din anii '70”, generația lui Ion Oblemenco, denumită „Campioana unei mari iubiri”.
  2. A dispărut de pe fața tricourilor logoul „Justice for Craiova”. Adrian Mititelu jr, patronul echipei, anunțase că nu va renunța la acest „simbol” indiferent de suma pe care ar primi-o de la un posibil sponsor principal. Dar a făcut-o! „Probabil vom muri cu acel logo pe piept”, spunea finanțatorul nou-promovatei într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Prin aceasta noutate ce ține de marketing și de identitatea clubului, Fotbal Club Universitatea 1948 arată faptul că dorește să mențină linia începută de cluburile mari ale lumii: Juventus, Manchester City, Inter, Leeds United, FC Cincinnati, Nantes sau Bristol City care au apelat la o restilizare a siglei de pe echipament. 
- comunicat FCU Craiova

||| Noile echipamente ale Științei (2021/22)

🔵⚪ Pasiunea noastră nu cunoaște limite! Vă prezentăm noile echipamente ale Științei pentru noul sezon! Fotbal Club Universitatea 1948 ||| adidas Football - ➡ Despre noul logo "U" Acest logo se află pe tricourile de joc destinate meciurilor din deplasare sau din Cupa României. Este un rebranding al celebrei litere "U", de pe tricourile de joc ale echipei noastre din anii '70. Istoria și nostalgia ne obligă să amintim, să dedicăm și să celebrăm momentele de glorie ale echipei fanion a oltenilor, supranumită de-a lungul timpului “Campioana unei mari iubiri”, “Craiova Maxima” și Știința. Prin aceasta noutate ce ține de marketing și de identitatea clubului, Fotbal Club Universitatea 1948 arată faptul că dorește să mențină linia începută de cluburile mari ale lumii: Juventus, Manchester City, Inter, Leeds United, Nantes sau Bristol City care au apelat la o restilizare a siglei de pe echipament. Adoptând aceasta inovație, clubul nostru intră pe făgașul modernizării și al profesionalismului în materie de marketing sportiv. #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Marţi, 13 iulie 2021

Citește mai multe știri din Liga 1:

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Ce s-a întâmplat la Curtea de Apel

Când vrea Dinamo să depună planul de reorganizare: „N-am mai întâlnit așa ceva, nici nu știu ce să cred”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  14 Iulie 2021, 21:12
Postat de kuba pe 14 Iulie 2021, 20:07

Ăștia sunt ca muștele :)))))

Normal , tragem la voi :)) e natural

kuba
kuba  •  14 Iulie 2021, 20:07
Postat de george.br pe 14 Iulie 2021, 15:41

Trollea, de ce nu stai tu frumos acasa sa vezi de ai tai? Umbli brambura pe drum si bati pe la porti... chiar nu-ti ajung "bucatele", baiete?

Ăștia sunt ca muștele :)))))

stargate
stargate  •  14 Iulie 2021, 16:17
Postat de jony_10 pe 14 Iulie 2021, 14:05

Și voi cine sunteți ma??? Ce tot clona... Pai mai mare făcătură ca voi nu exista în istoria Romaniei... toată tara știe cine sunteți... Fără sigla, fără nume, fără identitate, fără contract cu firma de echipament, cu cal pe stema, condusi de gogoașă ... Cu un patron la pușcărie pt ca a furat.. Cu Juniorul parca din Gomora.. Voi sunteți oameni.?... Mai nou sunteți clona lui UCluj. Voi mai deschideți gura?

hai ca esti culmea dupa ce ca ati primit totul gratis schimbari de regulamente ca sa promovati din primul an nu mai enumerez toate magariile care sau facut pt a capata aceasta mizerie identitate mai si comentati,cel putin noi nu ne comparam cu haznaua voastra comunisto bolsevica am plecat de jos si am promovat pe merit sportiv, nu aveti de ce va lua si o tineti mereu cu Mititelu puscariasul a gresit a platit...PS voi postaci astia santeti penibili nu prea dau atentie la toti troli dar nu am rezistat tentatie de a raspunde

Vezi toate comentariile (77)
Comentează