FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul la Dinamo i-a ruinat cariera » Fotbalistul care a jucat 11 meciuri în patru ani!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 21:59

În urmă cu patru-cinci ani, Dinamo arunca sute de mii de euro pe jucători recomandaţi de diverşi agenţi sau de DVD-uri.

Osvaldo Miranda, Blaze Todorovski, Julio Cesar Correa, John Galliquio sau Sreten Stanici sînt doar cîteva exepmle de fotbalişti transferaţi de "cîini" pe sume mari, dar care nu au confirmat, iar clubul a înregistrat pierderi mari, irecuperabile.

Nino Pekarici a fost adus în 2008 cu mare fast, drept înlocuitor al lui Cosmin Moţi, plecat la Siena. S-au plătit 600.000 de euro către Vojvodina Novi Sad pentru un fotbalist despre care roş-albii aveau speranţe că va exploda în tricoul alb-roşu.

O accidentare gravă la genunchi la scos din circuit, a revenit după şase luni şi a jucat în doar şase partide, apoi, în 2009, a fost împrumutat la Steaua Roşie Belgrad.

Niciodată nu şi-a mai revenit din punct de vedere fizic, jucînd în Serbia în doar 3 partide, apoi s-a mutat la Novi Sad, unde a intrat pe teren în patru meciuri, tot atîtea meciuri bifînd apoi şi în Cipru, la Nea Salamina. În total, 11 meciuri în patru ani. Acum, Pekarici a prins un contract pînă în vară, la Hajduk Kula, locul 14 din 16 echipe în prima ligă sîrbă, la numai un punct de retrogradare!

Au scăpat de el abia în 2011

Cînd a fost transferat, Nino Pekarici a semnat pe cinci ani, astfel că acordul său cu Dinamo ar fi trebuit să se încheie în vara acestui an. Roş-albii au fost nevoiţi să-i achite atunci 200.000 de euro pe loc pentru ca sîrbul să fie de acord să-şi rezilieze contractul, sumă pe lîngă cei 250.000 de euro pe care îi încasase în urma contractului cu Dinamo.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
stelio
stelio  •  20 Februarie 2013, 18:50

Da ! Dar cine s-a ruinat?Poate jucatorul s-a si tratat pe banii lui BadBorSavNeg-.....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Februarie 2013, 15:09

As vrea sa il intreb pe lasul - ziarist ca nu isi da numele, cum l-a ruinat Dinamo pe acel fotbalist cand de fapt fotbalistul adus pe bani grei, nu a avut valoare fiind terminat ????/!!!! Numai tampenii scrieti !

reddogsv
reddogsv  •  20 Februarie 2013, 11:49

Se putea accidenta la orice echipa! Mai degraba Dinamo e ruinata dupa ce au adus jucatori gasiti pe Google pe niste sume colosale!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează