FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transferul lui Alexandru Albu la FCSB a picat! Fundașul s-a înțeles cu alt club din Liga 1

Alexandru Albu va ajunge la UTA Arad
Alexandru Albu va ajunge la UTA Arad

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 14:37 / Actualizat joi, 13 august 2020 16:07

Transferul lui Alexandru Albu la FCSB a picat. Astfel, dorința jucătorului de a ajunge la roș-albaștri nu mai are cum să se materializeze în această vară

Una dintre telenovelele verii din fotbalul românesc a fost reprezentată de posibilul transfer al lui Alexandru Albu la FCSB. Fundașul de 27 de ani aparține de Concordia Chiajna. Ilfovenii i-au cerut lui Gigi Becali 150.000 de euro pentru transfer, plus alți 250.000 de euro dacă acesta va confirma.

Spre dezamăgirea jucătorului, care a declarat în mai toate aparițiile televizate că și-ar dori să ajungă la FCSB, Gigi Becali nu e sub nicio formă dispus să achite suma solicitată de ilfoveni, astfel că un transfer al lui Albu la roș-albaștri este, în momentul de față, irealizabil. 

Albu merge la UTA Arad

Din informațiile GSP.ro, Alexandru Albu e la un pas să ajungă la UTA Arad. El a ajuns la un acord de principiu cu arădenii, urmând ca și oficialii „Bătrânei Doamne” să bată palma cu omologii de la Chiajna.

Ieri, la GSP Live, Albu mărturisea că e curtat de mai multe echipe din Liga 1: „Sper ca zilele acestea să se rezolve discuțiile, vreau să ajung și eu undeva. Sunt discuții cu mai multe echipe din Liga 1. Gaz Metan mă vrea, Voluntari mă vrea, UTA mă vrea, Clinceni mă vrea în continuare. Cu Sepsi mai erau niște discuții”, a dezvăluit fundașul central, la GSP Live. 

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Alexandru Albu și-a spus la GSP Live povestea de viață emoționantă: „Cel mai greu lucru a fost să cresc fără tată”

FCSB. EXCLUSIV Concurență serioasă pentru Gigi Becali » Alte 5 cluburi negociază cu fotbalistul cerut de MM Stoica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
satyricon
satyricon  •  13 August 2020, 17:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu în schimb nu înțelegi nimic! Cu atât mai puțin ironia.

scorillo07
scorillo07  •  13 August 2020, 17:00

Acum, trebuie să fie atent să nu-şi piardă biblia în drumul spre Arad, că la interlopul din Pipera n-a ţinut abureala.

florar
florar  •  13 August 2020, 15:39
Postat de nicolaedobrin pe 13 August 2020, 15:30

Nici nu stie saracul din ce necaz a scapat. I se potriveste zicala cu sa ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca :)

Asa au scapat de nacaz si Ionita,Pascanu,Mailat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează