FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Luchin a adus austeritatea la Dinamo » "Cîinii" n-au mai avut bani pentru stagiul de la Braşov

Cristi Borcea şi ceilalţi acţionari strîng cureaua la maxim la Dinamo
Cristi Borcea şi ceilalţi acţionari strîng cureaua la maxim la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 11:34

Fără banii pe care îi aşteaptau din Europa League, acţionarii lui Dinamo strîng la maximum cureaua. "Cîinii" şi-au amînat stagiul de pregătire de la Braşov pentru a restrînge cît mai mult cheltuielile, mai ales după ce l-au transferat şi pe Srdjan Luchin

Dinamo avea programat un cantonament de o săptămînă în această pauză de Liga 1, dar nu mai sînt bani pentru aşa ceva. Aşa că s-a apelat la soluţia clasică: jucătorii lui Liviu Ciobotariu se vor antrena la Săftica.

Aseară, cine a dorit dintre jucători putea alege să doarmă în cantonament, dar diseară şi mîine se stă obligatoriu peste noapte în baza ilfoveană. Vor fi antrenamente normale, iar, sîmbătă, mai mulţi jucători vor merge la Dinamo II pentru meciul de la Constanţa, cu Viitorul.

După ce Torje s-a transferat la Udinese, Dinamo are un singur fotbalist convocat la naţională pentru "dubla" cu Luxemburg şi Franţa, pe fundaşul Cosmin Moţi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
gabbmw
gabbmw  •  31 August 2011, 22:39

ba fratilor,ciini de-ai mei,ce dracu facem cu jegurile astea din conducere?astia nu lasa dinamo pentru nimic in lume,s-ar intoarce la statutul de nimeni.trebuie socati,speriati,unitiva cainilor impotriva acestor jeguri.

maccarone2006
maccarone2006  •  31 August 2011, 22:35
Postat de muie_gsp_tv pe 31 August 2011, 14:19

s-au dus pe arbitrii... nu vezi pe ce loc e dinamo acum? in Europa nu au fost in stare sa bata niste amatori anonimi...

Amatori? Sunt de parere ca Vorskla a fost poate cea mai tare adversara posibila pentru echipele romanesti,ca asezare si tactica Plus ca au si un antrenor cu mare experienta.. Nu merita sa generalizam atat...17 Nentori..etc. de ei poti spune ca au fost amatori

nesv1234
nesv1234  •  31 August 2011, 20:12

Cum mm sa nu mai fie bani daca l-au vandut pe Torje?? Uite de aia de la eliminarea din EL si pana la urmatoarea calificare o sa ii injur de tot neamul pe conducatorii astia jegosi de la Dinamo! Plecati in ... mea daca nu sunteti in stare sa faceti ceva pt club! OUT!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează