FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Torje, exponențial pentru "câini": "Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar așa ceva lipsește la Dinamo"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 16:57

Transferul lui Gabi Torje a devenit rapid o telenovelă, mutarea fiind în pericol să cadă din cauza restanțelor salariale pe care mijlocașul le mai are de primit din partea lui Karabukspor (detalii pe larg, aici)

Fostul atacant dinamovist Florin Bratu militează pentru transferul lui Torje în "Ștefan cel Mare", considerându-l pe aceste un adevărat lider.

" Dinamo are nevoie de Gabi Torje, dar și Torje de Dinamo pentru că el e într-un moment al carierei în care trebuie să joace.

Atunci când a jucat la Dinamo a arătat caracter, e un lider și un jucător care poate să îi strângă pe ceilalți lângă el. În momentul de față, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cred că un lider adevărat lipsește", a declarat Bratu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi aici ultimele detalii despre transferul lui Gabi Torje la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
912153788849149
Costea Ioan  •  01 Februarie 2018, 10:48

parerea mea este ca si piticul Torja ii c-am TERMINAT! nU PREA A JUCAT NICIUNDE SI LUCRUL ACESTA L-A COSTAT !Pe el cred ca l-a determinat venirea la Dinamo pentru as mai intra in mana insa ma repet cred ca este totusi prea Tarziu si o eventuala neparticipare in play-off a noii sale echipe ar pune capat carierei sale ,care la un moment dat parea plina de sperante! Timpul o va rezolva sigur si pe asta!

minell73
minell73  •  01 Februarie 2018, 10:46
Postat de zizu pe 31 Ianuarie 2018, 17:36

al naibii site fcsb ist! faptul ca torje a renuntat la bani si vine la dinamo,nu dati! il proslaviti pe infractor toata ziua

De celelalte echipe,daca se scrie,se scrie numai de rau. Daca te uiti la toate titlurile din fiţuica asta,zis si ziar,veti obswrva ca 80% dintre articole sunt strict doar cu echipa infractorilor. Singura scapare a noastra,care tinem si cu alte echipe,este sa asteptam ziua de 7 martie,si poate ne-om bucura cu totii. Amin.

zizu
zizu  •  31 Ianuarie 2018, 17:36

al naibii site fcsb ist! faptul ca torje a renuntat la bani si vine la dinamo,nu dati! il proslaviti pe infractor toata ziua

Vezi toate comentariile (5)
Comentează